Mažeikių meras oficialiai susitiko su naujuoju AB „ORLEN Lietuva“ generaliniu direktoriumi

Vakar, gegužės 5 d., Mažeikių rajono savivaldybės meras Vilhelmas Džiugelis priėmė naująjį AB „ORLEN Lietuva“ generalinį direktorių bei valdybos pirmininką Ireneuš Fafara (Ireneusz Fąfara). Susitikime taip pat dalyvavo Lietuvos Respublikos Seimo narys Stanislovas Giedraitis. I. Fafara sakė, kad per penkias buvimo Mažeikiuose dienas, susidarė malonų įspūdį apie mūsų miestą.

„Miestas labai tvarkingas. Yra daug vietų, kur galima praleisti laisvalaikį. Manau, čia patogu gyventi“, – teigė generalinis direktorius.

AB „ORLEN Lietuva“ vadovo žiniomis, įmonė palaiko glaudžius santykius su Mažeikių rajono savivaldybe. Generalinis direktorius patikino, kad jo vadovaujama įmonė išlaikys aukštą bendradarbiavimo kokybę.

„Atvažiavęs į Mažeikius, jau pirmą dieną dalyvavau Riedlenčių parko atidaryme. Man labai patiko. Tikrai norėčiau ir toliau palaikyti gerus santykius su Savivaldybe. Mūsų įmonės darbuotojai yra miesto gyventojai. Nuo jų poilsio, gyvenimo kokybės priklauso darbo kokybė“, – sakė I. Fafara.

 

Mero V. Džiugelio teigimu, išties buvusieji AB „ORLEN Lietuva“ vadovai Marek Mročkovskij ir Krystian Pater buvo šiltų ryšių su Mažeikių rajono savivaldybe šalininkai. Tikimasi, kad naujasis generalinis direktorius tęs susiklosčiusią tradiciją. Tuo pačiu V. Džiugelis prašė kuo greičiau spręsti tarptautinio meno festivalio „Mažeikiai 2010“ finansavimo klausimą. Taip pat aptarta galimybė remti mažeikiškių sportinę veiklą.

 

I. Fanfara nuomone, sunkmečiu įmonė daugiau dėmesio turėtų skirti socialiniams projektams. Generalinis direktorius žadėjo, kad per artimiausias dvi savaites bendrovės vadovybė priims sprendimą, kokiems projektams vykdyti bus skirtas finansavimas.

 

{mazeikiai}

{parasas}