2010 m. Gegužės 03 d. Pirmadienis

123 metų diena, 18 metų savaitė.  

Saulė teka 05:39, leidžiasi 20:54. Dienos ilgumas 15:15. Pilnatis.

Oro temperatūra dieną +14 iki +16, debesuota, be kritulių. Vėjas rytų, 5-7 m/s. Oro temperatūra naktį +8 iki +10, debesuota, lietus. Vėjas šiaurės, 3-5 m/s. 

Dienos mintis – Pats gyvenimas nieko nereiškia; jo vertė priklauso nuo to, kaip jis vartojamas. (Ž.Ž. RUSO)

Sveikiname – Aleksandrus, Jokūbus, Juvenalius, Pilypus, Arvystus, Kantvydes.

Šiandien – Pasaulinė spaudos laisvės ir Saulės diena. 

Dienos horoskopas:

Avinas – panašu, kad šiandien tapsite nepaprastai jausmingi ir aktyvūs. Tikėtinos smagios išdaigos. Būtų gerai, kad dalį laiko praleistumėte gamtos prieglobstyje, ramioje vietoje, kur galėtumėte atitrūkti nuo rūpesčių, šurmulio.

Jautis – nesigailėsite, jeigu šiandien pagal galimybes palepinsite save bei artimuosius. Tereikia šiek tiek dėmesio, dosnumo, vaišingumo, ir santykiai pakryps į geresnę pusę, jei buvo kiek pašliję.

Dvyniai – turėtumėte pajusti didelį energijos ar romantiškų sentimentų antplūdį. Galite gauti žinią arba pakvietimą iš giminaičio, gerbėjo ar draugo. Panašu, kad sulauksite svečių arba patys vyksite paviešėti.

Vėžys – tikėtina, kad pajusite ypatingą poreikį aplankyti vaikystės vietas ar žmones iš savo praeities. Tai išties būtų geriau nei pasinerti į buitines smulkmenas ir tam paaukoti gražią gegužės dieną.

Liūtas – turėtų pagerėti nuotaika, savijauta. Būsite kupini šiltų jausmų aplinkiniams, ypač vaikams. Tikėtinas pasimatymas su atkakliu gerbėju arba apsilankysite pramoginiame renginyje, gražiame gamtos kampelyje ar pan.

Mergelė – šiandieną derėtų daugiau dėmesio skirti sveikatos profilaktikai, išvaizdai. Jeigu imsitės ūkinių ar buitinių darbų, planuokite juos taip, kad ir poilsiui liktų šiek tiek laiko.

Svarstyklės – nepersistenkite piršdami savo nuomonę bei asistuodami. Jei norite įsiteikti patinkančiam žmogui, parodykite subtilų dėmesį, o ne įkyrumą. Jei artimų žmonių norai, planai jums nelabai patinka, mokėkite diplomatiškai juos pakoreguoti.

Skorpionas – jeigu nesipriešinsite įvykių tėkmei, galite patirti pikantišką nuotykį. Tačiau pinigai slyste slys iš kišenės. Galbūt juos neskaičiuodami švaistys ir jūsų šeimos nariai. Bent jau pasistenkite neįlįsti į skolas.

Šaulys – tikriausiai turėsite galimybę ištrūkti iš rutinos gniaužtų, pakeisti aplinką, pasidairyti toliau nuo namų. Tikėtini įdomūs susitikimai, renginiai, naujos pažintys. Tik nepuoselėkite per didelių iliuzijų.

Ožiaragis – tikriausiai nepavyks išvengti aplinkinių dėmesio ar jų primetamos dienotvarkės. Pamirškite ambicijas ir pasidžiaukite tuo, ką teikia situacija. Nesielkite taip, tarsi savo dalyvavimu kažkam darytumėte malonę.

Vandenis – pažįstamo asmens, draugų dėka gali išsipildyti kažkoks jūsų troškimas. Tikriausiai pajusite romantišką pagyvėjimą, norą bendrauti, būti įvykių sūkuryje. Bus smagu, tačiau pinigų išleisite daugiau nei planuojate.

Žuvys – būsite linkę svajones painioti su tikrove ir elgtis neįprastai. Galbūt smarkiai šventėte, dėl to sunku atsigauti. Labiau rūpinkitės sveikata, teisingai maitinkitės, pakankamai laiko skirkite poilsiui, šeimai.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}