2010 m. Balandžio 12 d. Pirmadienis

102 metų diena, 16 metų savaitė. 

Saulė teka 06:27, leidžiasi 20:14. Dienos ilgumas 13:47. Delčia.

Oro temperatūra dieną +13 iki +15, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas rytų, 3-5 m/s. Oro temperatūra naktį +4 iki +6, debesuota, be kritulių. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s.

Dienos mintis – Tyla – gera byla. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Julijus, Zenonus, Galmantus, Jūrates, Damijonus, Julius.

Dienos horoskopas:

Avinas – jausitės žvaliau, apims smagus įkvėpimas. Sudėtingi klausimai spręsis beveik savaime. Gera proga rimtai pasišnekėti su savo atžalomis apie jų ateitį. Netikėtai gali sugrįžti prisiminimai apie senus jausmus.

Jautis – veiklai geras laikas. Praeityje ieškokite naujų būdų, nepanaudotų rezervų tikslui pasiekti. Palanku namuose arba biure pradėti remontą.

Dvyniai – būkite atidesni tiems, kurie jus supa, mėgina save vadinti jūsų draugais. Reikėtų blaiviai įvertinti savo aplinką – galite patirti nemalonumų per tariamą bičiulį ar partnerį. Vertėtų tvarkyti juridinius reikalus.

Vėžys – ko gero, jūs linkę pernelyg sudėtingai vertinti dabartinę situaciją. Tačiau būtent šiandien reikėtų atkakliau spręsti sudėtingus reikalus, dirbti nemaloniausius darbus.

Liūtas – geras laikas, netikėtai gali išsispręsti sena problema. Tai tinkamas laikas ieškoti įtakingo sąjungininko ar patarėjo protekcijos. Vakaras palankus viešnagėms ar svečiams priimti.

Mergelė – negaiškite laiko, tvarkykite svarbius dalykinius reikalus. Svarbu spręsti klausimus, susijusius su teisėtvarka. Jei jums reikia pasišnekėti su vadovu ar įtakingu asmeniu, darykite tai dabar, neatidėkite kitai savaitei.

Svarstyklės – nesipriešinkite tam, kas neišvengiama. Jei reikia ką nors keisti, padarykite tai dabar. Planuokite ateities darbus ir daugiau bendraukite.

Skorpionas – reikalams tvarkyti nepalanki diena. Tačiau būtent dabar netyčia galite išvysti tai, ką kažkada praleidote dėl skubėjimo, fantazijos stygiaus ar nuovargio, ir rasti būdų atsigriebti. Palankūs konfidencialūs susitikimai.

Šaulys – puikus laikas: kam anksčiau pritrūkdavo ryžto ar valios, dabar pakaks. Tai leis pamiršti ankstesnes nesėkmes ir maksimaliai pasinaudoti esamomis galimybėmis. Verta pakovoti už savo interesus ir asmeninę laisvę.

Ožiaragis – palanku priimti svarbų sprendimą dėl piniginių, turto, mokesčių reikalų. Ieškokite pagalbos, paramos. Gera proga įteikti vertingą dovaną.

Vandenis – gera proga greit sutvarkyti užvilkintą reikalą. Jums seksis bendraujant, susipažįstant. Neabejotinai kelsite nuoširdžias simpatijas pašnekovui. Galite tikėtis neblogų pasiūlymų.

Žuvys – nesižavėkite naujais pasiūlymais: verta pasigilinti į problemas, paieškoti užsislėpusių klaidų. Kol neišsiaiškinsite, kas anksčiau blogai padaryta, vargu ar reikalai sparčiau pajudės.

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}