2010 m. Balandžio 04 d. Sekmadienis

94 metų diena, 13 metų savaitė. 

Saulė teka 06:47, leidžiasi 18:59. Dienos ilgumas 13:12. Pilnatis.

Oro temperatūra dieną +4 iki +6, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas vakarų, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį +5 iki +7, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 1-3 m/s. 

Dienos mintis – Kalnas su kalnu nesueina, tačiau žmogus su žmogumi sueiti gali. (LIAUDIES IŠMINTIS)

Sveikiname – Izidorius, Algaudus, Egles, Ambraziejus.

Šiandien – Velykos.

Dienos horoskopas:

Avinas – atidžiau įsiklausykite į tai, ką kalbate, ir susimąstykite, apie ką galvojate. Kas jums įdomu? Ką jūs praleidžiate pro ausis? Neprisiimkite jokių įsipareigojimų.

Jautis – jūsų darbai gali visai sustoti, o iniciatyva užgesti. Bus sunku dirbti, bendrauti. Eikite anksčiau ilsėtis, su niekuo nesiaiškinkite santykių.

Dvyniai – gali apimti jums nebūdingas lengvabūdiškumas – galite nepastebėti pavojų. Švęskite ir nieko svarbaus nespręskite, saugokitės avantiūrų. Neskubėkite įsimylėti pirmo pasitaikiusio, apskritai širdies reikalams blogas metas.

Vėžys – nieko rimta nesiimkite. Verta tvarkytis, kam nors atiduoti nereikalingus daiktus, drabužius. Nepersivalgykite. Būkite atidesni maistui – galimi virškinimo sutrikimai.

Liūtas – jums gali pasirodyti, kad visas darbas veltui. Bet kokiu atveju, jei šiandien nebūsite atsargūs, išties nublokšite save atgal. Pavojingi ginčai su partneriais, sutuoktiniu.

Mergelė – gali greitai kilti ginčas viešajame transporte. Jūsų elgesys nebus įprastas – patys vėliau savimi stebėsitės. Galite nukentėti, jei nebūsite atsargūs vairuodami automobilį.

Svarstyklės – neišsigąskite, jei viską kuo puikiausiai suprasite, bet nepavyks nieko pakeisti. Nepraraskite savitvardos, ieškokite protingų kompromisų. Nieko nedarykite piktuoju ir per jėgą.

Skorpionas – jei paaiškės, kad užsiimate ne tuo savo gyvenime, nemanykite, jog taip ir yra, – jau kitą savaitę jums bus juokinga dėl dabartinių abejonių.

Šaulys – jums teks pakeisti kai kuriuos savo įsitikinimus ir atsisakyti nevykusios draugystės. Gali taip atsitikti, kad paaiškės, jog jus senokai apgaudinėjo bičiulis ar kaimynas.

Ožiaragis – geriausia būtų ilsėtis namuose. Jei teks ką nors daryti, būkite labai atidūs, atsargūs. Padarytos klaidos gali sugadinti jūsų reputaciją.

Vandenis –  neverta labai stengtis, ko nors siekti, kovoti, tai tik pablogins reikalą. Ir neskubėkite apsispręsti, savo nuomonę išsakyti – dažniau suabejokite išgirsta informacija ir savo teisumu.

Žuvys – praradimai labiau tikėtini nei pelnas, mat galite nemenkai apsigauti vertindami savo galimybes ar siūlomo reikalo perspektyvas. Jei sumanysite skolinti, darykite tai tik tuomet, jei tuos pinigus galite padovanoti, mat atgauti gali ir nepavykti.

 

Horoskopų šaltinis: vytautus.com

{parasas}