Akcija „Su elektra draugauju, bet neišdykauju“ aplankys Mažeikių specialiąją mokyklą


Akcinė bendrovė „VST“ jau ketvirtus metus  vykdo socialinę akciją „Su elektra draugauju, bet neišdykauju“ ir balandžio mėnesį aplankys bei mokys vaikus saugiai elgtis su elektra. Šiemet ji keliaus į tas mokyklas, kuriose mokosi neįgalūs vaikučiai. Vasario – kovo mėnesį „VST“ kvietė Vakarų Lietuvos mokyklų mokytojus, dirbančius su neįgaliais vaikučiais, registruoti savo mokyklą forume www.vst.lt/forumas ir čia pateikti motyvuotą atsakymą,  kodėl akcija „Su elektra draugauju, bet neišdykauju“ turėtų atvykti būtent į jų mokyklą.

Dalyvauti akcijoje registravosi mokyklos iš įvairių Vakarų Lietuvos kampelių. Pagal pateiktą motyvaciją  „VST“ komanda atrinko  mokyklas,  kurias aplankys. Iš viso atrinktos 33 mokyklos Kauno, Klaipėdos ir Šiaulių regionuose. Šiųmetė akcija bus įgyvendinama balandžio mėnesį tarp šių mokyklų yra ir viena iš Mažeikių.

Balandžio 22 dieną akcija „Su elektra draugauju, bet neišdykauju“ lankys Mažeikių specialiosios  mokyklos mokinukus. Šios įstaigos pedagogai labai palankiai vertina akcinės bendrovės „VST“ iniciatyvą –  informuoti ir mokyti vaikus apie galimus elektros pavojus ir būdus jų išvengti:

 

{parasas}