Mėgėjų teatro trupė „VISAVI“ kviečia mažeikiškius į premjerą

Kovo 31 dieną, 19 valandą, Mažeikių rajono savivaldybės kultūros centre įvyks mėgėjų teatro trupės „VISAVI“ spektaklio premjera.  2009 m. pavasarį teatro trupė šventė kūrybinės veiklos 10-metį, o Tarptautinei teatro dienai paminėti pastatė premjerinį spektaklį Viljamas Somersas Moemas komedija „Teatras”, į kurį nuoširdžiai kviečia visus neabejingus teatrui ir ne tik.

Lietuviams būdingas bruožas domėtis kitų gyvenimais ir jo ypatumais, todėl šioje premjeroje bus mandagiai įsibrauta į pirmo ryškumo aktorės gyvenimą  ir smalsiai po jį pasikapstyta. Įdomu, kokia žvaigždžių kasdienybė?

Spektaklio premjeroje visa tai bus atskleista ir pateikta žiūrovų teismui, tačiau nereikia pamiršti, kad prabangoje gyvenantys žmonės-žvaigždės dabartyje, visą tą turtą užsidirbo savo darbu, nors ir yra liaudyje sakoma, jog aktorius – ne profesija. Pažiūrėję šią komediją pradėsite suprasti kas yra profesionalus ir kokybiškas aktoriaus darbas.

„Sceninė estetika bus, gyvenimiškų mizanscenų pažadame, o juoktis ar raudoti visą tai pamatę pasirinks patys žiūrovai“ – kalbėjo spektaklio režisierė Daiva Gedvilienė.

„Šokiruoti turėtų jau vien tai, kad eisite į mėgėjų teatro trupės „VISAVI“ spektaklio premjerą. Sena išmintis byloja: geriau vieną  kartą  pamatyti, negu kažką nugirdus savo nuomonės neturėti.“ – įsitikinusi D. Gedvilienė.

 

{parasas}