Indas turi 12 rankų ir 14 kojų pirštų

Indas didžiuojasi turimais 12 rankų ir 14 kojų pirštų, kurie jam padėjo patekti į indų rekordų knygą, praneša Ananova.com. Vietoje to, kad kankintųsi, jog yra ne toks koks visi, Harambas Ashokas Kumthekaras visuomet didžiavosi turimais papildomais pirštais. 24 metų, verslo mokslus baigęs vyras gimė turėdamas po šešis pirštus ant kiekvienos rankos ir po septynis ant kiekvienos kojos.

Jis buvo įrašytas į Indijos rekordų knygą „Limca“, kaip indas turintis daugiausiai pirštų. Gineso rekordų knygoje žmogaus, turinčio daugiausiai pirštų pasaulyje, titulas priklauso kitam indui Devendra Harne, turinčiam 12 rankų ir 13 kojų pirštų.

Harambas negali oficialiai patekti į Gineso rekordų knygą, nes kai kurie jo pirštai yra suaugę ir „techniškai“ nelaikomi atskirais pirštais. Mediciniškai papildomų pirštų turėjimas vadinamas polidaktilija. Nors Harambos pirštuose yra po atskirą kaulą, ne visi turi nervus, todėl jis jų negali normaliai judinti.

Nors jaunas vyras didžiuojasi papildomais pirštais, kartais jie jam kelia nepatogumų, pavyzdžiui, kai jis perka batus ar pirštines.

 

{alfa2}