Sveikiname konkurso laimėtojus

Baigėsi portalo infoMažeikiai.lt ir knygyno „Pegasas“ skelbtas konkursas „Pasveikinkim vieni kitus (2010)“. Džiaugiamės, kad žmonės sveikina ir patys tikisi būti pasveikinti, taip pakeldami ne tik sau, bet ir artimui nuotaiką.

Burtu keliu išrinkome septynis portalo skaitytojus, kurie per komentarus įvairiai sveikino savo artimus ir pažįstamus. Pasirodo, mūsų portalo pagalba, galima įspėti savo artimą žmogų, kad į namus grįš vėliau nei įprastai.

Originaliai tai padarė Marius perspėdamas savo žmoną tokiu komentaru: „Žinau, kad skaitai, tad šiandien grįšiu vėliau. Myliu. Kiss

Konkurso laimėtojams: Sandrytei, Adelei, Romeniukui, Mariui, Gritai, Ryčiui ir Onai dovanojame net 14 įdomių knygų ir galimybę patiems išsirinkti labiausiai patikusį knygų komplektą (tai yra 2 knygos).

Laimėtojus kviečiame prizus atsiimti adresu: Žemaitijos 1-13, darbo dienomis nuo 9-18 val.

Atsižvelgdami į sinoptikų prognozes, kad žiema dar neketina trauktis iš mūsų kiemo, siūlome Jums naują pramogą. Praėjusį mėnesį kvietėme pasveikinti vieni kitus, – šį mėnesį siūlome pralinksminti vieni kitus. Komentaruose parašykite savo anekdotą, linksmą istoriją ar nutikimą ir vėl laimėkite knygyno „Pegasas“ įsteigtas knygas.

 

{parasas}