Mažeikiškiai neabejingi svetimam skausmui (FOTO, PAPILDYTA)

Vasario 22 dienos vakare Mažeikių kultūros centre įvyko paramos koncertas skirtas Edmondo Čivinsko gydymui paremti. Į koncertą kultūros centre susirinko begalės žmonių, tačiau daugelis jų taip ir nepateko į salės vidų. Paramos koncerto organizatoriai visiškai nesitikėjo tokio didelio mažeikiškių susidomėjimo ir apgailestavo, kad nekilo mintis surengti dviejų koncertų. Renginio organizatoriai atsiprašo visų, kurie nepateko į koncertą.

Iš viso paramos koncerto metu buvo surinkta 12286 litai, kurie šiandien  buvo įnešti į paramos sąskaitą skirtą Edmondo Čivinsko gydymui.
Koncerto programoje dalyvavo didelis  būrys Lietuvos pop muzikos žvaigždžių ir keletas vietinių atlikėjų: Romas Dambrauskas, Giulija, Rytis Cicinas, Irma Jurgelevičiūtė, Paulius Stalionis, Stasys Žebrauskas, Kęstutis Jablonskis, ansamblis „Jonis“, Gytis Paškevičius taip pat artimiausi E. Čivinsko draugai ir kolegos – grupė „Vairas“, šokių kolektyvai „Linksmasis kaubojus“, ir „Niuansas“,

Iš viso paramos koncerto metu buvo surinkta 12,286 litai, kurie šiandien  buvo įnešti į paramos sąskaitą skirtą Edmondo Čivinsko gydymui.

Koncerto programoje dalyvavo didelis  būrys Lietuvos pop muzikos žvaigždžių ir keletas vietinių atlikėjų: Romas Dambrauskas, Giulija, Rytis Cicinas, Irma Jurgelevičiūtė, Paulius Stalionis, Stasys Žebrauskas, Kęstutis Jablonskis, ansamblis „Jonis“, Gytis Paškevičius taip pat artimiausi E. Čivinsko draugai ir kolegos, grupė „Vairas“, šokių kolektyvai „Linksmasis kaubojus“, ir „Niuansas“, 

 

Pagrindinis šio paramos koncerto iniciatorius  ir organizatorius Romas Dambrauskas nuoširdžiai pasidžiaugė, kad mažeikiškiai neabejingi svetimam skausmui ir parodė nuoširdų susirūpinimą Mažeikiuose gyvenančiam „Vairo“ lyderiui.

Atlikėjas šiandien išskuba į Šiaulius, nes ten paramos koncertas 19 valandą įvyks Šiaulių Arenoje, o taip pat ir Klaipėdoje, Klaipėdos žvejų ir kultūros rūmuose – tuo pačiu laiku.  Koncertuose dalyvauja žymiausi Lietuvos scenos atlikėjai, Edmondo draugai ir kolegos. Daugiau informacijos apie koncertus rasite www.vairas.com

PAPILDYTA

InfoMažeikiai.lt portalo duomenimis įvairiose žiniasklaidos priemonėse pasirodę pranešimai apie iš komos pabudusį Edmondą Čivinską neatitinka tikrovės.

 

{morfeo 72}

{parasas}