„Vairo“ lyderis grumiasi su sunkia liga

Legendinės grupės „Vairas”lyderis Edmondas Čivinskas, gyvenantis Mažeikiuose, grumiasi su sunkia ir klastinga liga. Lėtine kepenų liga – hepatitu B – sergantis 49 metų dainininkas E.Čivinskas atsidūrė Kauno klinikų reanimacijoje.

„Su malda guluosi ir keliuosi. Tikiu, kad vyras įveiks klastingą ligą, nors jo būklė – labai sunki“, – vakar sakė muzikos grupės „Vairas“ lyderio Edmondo Čivinsko žmona Simona.

„Edmondui būtina persodinti kepenis. Bet tai bus galima padaryti tik tada, kai jis sustiprės. Dabar ligonis per silpnas, kad ištvertų ilgą operaciją“, – vakar tyliai ištarė prie ligonio lovos budinti 33 metų dainininko žmona.

 

Pirmus simptomus E.Čivinskas pajuto 2006 m. pavasarį, po Kovo 11-osios proga Šiauliuose įvykusio koncerto. Su kitais muzikantais prie šventinės vakarienės stalo sėdusiam dainininkui staiga pasidarė bloga. 2009 m. pabaigoje liga paūmėjo.

 

Dainininkai Romas Dambrauskas, Liveta ir Petras Kazlauskai, grupės „Vairas” nariai Juventas, Rolandas ir Vytautas, taip pat  E. Čivinsko žmona Simona, sūnus ir dukra, prašo padėti visus, geros valios žmones, kurie neabejingi svetimam skausmui ir nelaimei. 

Aukoti galite: VšĮ Mažeikių bendruomenės centras, sąskaita LT867300010086729894 Mokėjimo paskirtis: Parama Edmondui Čivinskui.

 

Pasirašo: Žmona Simona, dukra ir sūnus, Liveta ir Petras Kazlauskai, Romas Dambrauskas, grupės VAIRAS nariai: Juventas, Rolandas, Vytautas.

 

www.atn.lt ir {parasas} informacija