Narkotikų platintojas policijai įklūva jau ne pirmą kartą

 Vakar, vėlai vakare, Mažeikių rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, pasinaudoję turima operatyvine informacija, tikslinės policinės priemonės metu, nuvykę prie vieno iš Daukšos gatvėje esančių daugiabučių namų, sulaikė pilietį N. K. (gim. 1983 m.), gyvenantį Mažeikiuose.

Policijos pareigūnai, apie 21 val. 25 min., prie vieno iš Daukšos gatvėje esančių namų, pastebėjo atvykstant taksi mašiną, iš kurios išlipo pareigūnų lauktas asmuo ir nuėjo už namo. Laukti pareigūnams teko apie 10 minučių, tačiau ne veltui-dar nespėjus taksi automobiliui nuvažiuoti, vaikinas, nors ir priešinosi pareigūnams, buvo sulaikytas ir pristatytas į Mažeikių rajono policijos komisariato Operatyvaus valdymo poskyrį, prieš tai, iš kelnių priekinės kišenės vieną paketėlį, su, kaip įtariama, psichotropine medžiaga-heroinu išmetęs automobilio viduje, o kitą, su narkotine medžiaga-kanapėmis, išmetęs iš automobilio ant žemės.

 

Dėl minėto fakto Telšių aps. VPK Mažeikių r. PK pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal nusikalstamos veikos, numatytos Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti), 1 d. (Tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.).

 

Pilietis N. K. sulaikytas 2 paroms ir uždarytas į Telšių aps. VPK Mažeikių r. PK areštinę. N. K. jau yra teistas, be to, iki šio sulaikymo, jam jau yra iškelta baudžiamoji byla už narkotinių medžiagų platinimą.