Vakaro tema: Top 10: būdai, kaip užkalbinti moterį

Alfa.lt

 Prisipažinkime, juk sunkiausia pamačius žavingą moterį, yra prie jos prieiti, rašo Askmen.com. Problema ta, kad vaikinai nesugalvoja, kaip prakalbinti patinkančią merginą, jaučiasi susikaustę ir sunerimę. Kad išvengtum tokių situacijų, siūlome 10 naudingų patarimų, kaip užkalbinti moterį.

10. Žodžio „labas“ galia

Šis paprastas žodis iš tiesų yra viena galingiausių priemonių užkalbinti patinkančią merginą, nes jis natūralus. Prisimink, kad patrauklios moterys dažnai yra kalbinamos ir yra girdėjusios visas pagrindines frazes ir juokelius, todėl paprasčiausias sakinys: „Labas, kaip tau sekasi?“ gali skambėti itin originaliai.

9. „Į sveikatą!“

Jei esi bare arba klube, vienas paprasčiausių būdų užkalbinti moterį yra paprasčiausiai pakelti bokalą arba stiklinę ir pasakyti: „Į sveikatą.“ Tai paprasta, mandagu ir sudaro sąlygas būsimam pokalbiui. Kai kitą kartą ją sutiksi, galėsi pasisveikinti kaip su sena drauge. Pabandyk.

 

8. Kalbėk apie kažką, kas šiuo metu vyksta aplinkui

Nesvarbu, kad ir kur tu bebūtum, tikrai apsidairęs pamatysi kažką neįprasta. Gal tai bus provokuojančiai apsirengęs ir besielgiantis žmogus. Tiesiog panaudok tai, ką matai aplinkui, kaip temą pirmajam pokalbiui, ypač jei matai, kad tau patinkanti mergina taip pat į tai atkreipė dėmesį.

 

7. Kalbėk apie paskutinius įvykius

Prieš eidamas pasilinksminti skirk kelias minutes peržvelgti naujausius pasaulio įvykius, garsenybių gandus ar pramogų naujienas. Tai bus puiki medžiaga užmegzti ir plėtoti pokalbį su nepažįstamąja.

 

6. Paklausk jos nuomonės

Vienas efektyviausių būdų pradėti pokalbį yra paklausti tau patinkančios merginos nuomonės apie ką nors. Tai ypač efektyvu, jei mergina stovi kitų moterų apsuptyje. Svarbiausia atvirai parodyk, kad tave domina būtent jos nuomonė.

 

5. Prisimink juokingas ir smagias istorijas

Visada turėk kelias įdomias ir išskirtines istorijas, kurios gali padėti užmegzti pokalbį su nepažįstama mergina. Pavyzdžiui, istorijos pradžia turėtų būti tokia: „Man ką tik nutiko pats beprotiškiausias dalykas, niekada negalėjau patikėti, kad taip gali įvykti.“ Kad ir kokia istorija tai būtų, geriausia, jei atrodytų, jog tai kažkas, kuo nori pasidalyti būtent su ja. Tegul istorija atskleidžia tave kaip įdomų ir sąmojingą vaikiną. Stenkis neatrodyti arogantiškas. Tavo papasakota istorija iš karto išskirs tave iš visų kitų vaikinų bei sukurs galimybę pratęsti pažintį.

 

4. Žaisk

Egzistuoja daugybė žaidimų, kurie padeda patraukti patinkančios moters dėmesį. Pavyzdžiui, žaisk ant servetėlės „Kryžiukus–nuliukus“ ir paprašyk padavėjos, kad nuneštų jai tą servetėlę, ir taip įtrauk nepažįstamąją į žaidimą. Sugalvok arba paieškok internete kitokių įdomių žaidimų.

 

3. Susilažink

Lažybos taip pat yra tam tikras žaidimas, kuris padės užkalbinti nepažįstamą merginą. Susilažink su ja, kad visą vakarą nepamirši jos vardo, jei vis dėlto pamirši – nupirksi jai gėrimą. Visą vakarą gali ją šaukti vardu, kai tik ją išvysi.

 

2. Pakritikuok ją erzinantį vaikiną

Jei pastebėjai aplink besisukiojantį ir akivaizdžiai ją nervinantį tipą, kuris galbūt yra su kita moterimi, prieik prie jos ir paklausk: „Ką jis galvoja darantis?“ Kritikuok jo elgesį, stilių, kūno kalbą ir t. t. Taip galėsite pradėti pokalbį bei pelnysi jos dėkingumą už tai, kad padėjai išsigelbėti nuo nepatinkančio žmogaus draugijos.

 

1. Priversk ją tave užkalbinti

Ši technika šiek tiek sudėtingesnė ir ji reikalauja iš tavęs pasakyti kažką tokio, kas nepažįstamąją taip sudomintų, jog ji pati tave užkalbintų. Pavyzdžiui, įsitikinęs, kad ji yra gana arti, jog tave girdėtų, pasakyk savo draugui: „Čia paslaptis, bet aš manau, kad visos moterys „tai“ daro.“ Tokia frazė privers ją paklausti: „Kas „tai“ yra, ką daro visos moterys?“ Jei ji tikrai paklaus, dabar viskas tavo rankose.