Leopardo stilius madoje

Balsas.lt

 Mados dizaineriai pasidavė kačių šeimos galiai ir savo kolekcijose pristatė leopardo kailio raštais išmargintus drabužius. Roberto Cavalli, Zac Posen, Christopher Kane, Lanvin, Peter Jensen bei Dolce & Gabbana jau pavasarį prabilo apie vieną karščiausių mados tendencijų – leopardo pėdsakus drabužiuose. Sulaukus tigro metų, ši tendencija įgavo pagreitį ir pakerėjo dar daugiau mados gerbėjų.

Šį sezoną leopardo kailio raštai turi būti ryškūs ir spalvingi. Labiausiai akcentuojami raudonas, mėlynas, violetinis ar juodas leopardo kailio raštas. Taip pat populiarūs išlieka ir natūralūs atspalviai.

 

Rinkdamosis leopardo rašto drabužius, būkite labai atsargios, nepaslyskite. Su šiuo raštu reikia žaisti itin atsargiai, nepersistengti ir nepadauginti, kad neatrodytumėte pernelyg neskoningai ar vulgariai. Užtenka vos vienos detalės – batelių, šalikėlio, timpių – tam, jog atrodytumėte stilingai ir gražiai.

 

Londono, Paryžiaus bei Milano gatvėse galima pamatyti daugybę merginų, pasirinkusių leopardo raštais margintas detales ar nuo galvos iki kojų įsisupusių į taškuotus kailinius.