"Mažeikiai" mėgins atsirevanšuoti antrojo turo skriaudėjams

 Mažeikių „Mažeikiai” paskutinėse šių metų NKL rungtynėse išvykoje mėgins įkasti antrojo turo skriaudėjams – Pasvalio „Pieno žvaigždžių” komandai. Pirmose tarpusavio rungtynėse Mažeikiuose, šeimininkai buvo kiek netikėtai sutriuškinti 20 taškų skirtumu. Tačiau žaidimas nuo to laiko pasikeitė kaip diena ir naktis į gerąją pusę. Pasikeitė ir pasvaliečių žaidimas, tik jų, ko gero į blogąją pusę.

 

„Mažeikiai” prieš išvykos rungtynes turi 20 taškų deficitą, todėl sunku tikėtis, kad pavyks pasiekti revanšą 21 ar tais pačiais 20 taškų skirtumu, tačiau dėl pergalės pakovoti galima ir būtinai reikia. „Mažeikiai” šiuo metu yra antroje NKL turnyrinės lentelės vietoje su 10 pergalių ir 4 pralaimėjimais, o pasvaliečiai septinti – su 9 pergalėm ir 5 pralaimėjimais. Tačiau „Mažeikių” nesėkmės atveju „Pieno žvaigždės” mažeikiškius aplenktų. Jei pergalę švęstų „Mažeikiai”, jie nuo pasvaliečių atitrūktų jau dviem pergalėm.

 

„Mažeikių” klubui lengva neturėtų būti, kadangi Pasvalio klubas patyrė jau tris pralaimėjimus iš eilės, du iš jų prieš lygos autsaideres. Iš pradžių Pasvalio klubas namuose buvo sutriuškintas Klaipėdos ekipos, vėliau išvykoje nusileido „Abro-Universitetui” rezultatu 75:79 („Mažeikiai” išvykoje laimėjo 17 taškų), o galiausiai išvykoje pralaimėta paskutiniai lygos komandai „Bremenai-Karšuvai” rezultatu 73:78 („Mažeikiai” išvykoje laimėjo 30 taškų skirtumu).

 

Šių rungtynių pradžia jau šiandien 17:00 valandą. „Mažeikių” fanų tinklapis planuoja pateikti tiesioginę tekstinę transliaciją iš Pasvalio.