Mobilusis telefonas „Samsung Corby Pro“ arba „Samsung Genio Pro / B5310“

ITŽINIOS.LT

 

Mobilusis telefonas „Samsung Corby Pro B5310“ (Didžiojoje Britanijoje jis bus pardavinėjamas kaip „Samsung Genio Pro“) yra įdomus žinučių prietaisas, turintis išslenkančią QWERTY klaviatūrą, 2,8 colių jutiklinį ekraną ir 3 megapikselių kamerą. Šis telefonas primena „Samsung Corby“.

 

Vienas ryškiausių patobulinimų – tai klaviatūra. Be to, šiame telefone yra ir 3.5G bei WiFi palaikymas ir geresnė kamera. Nemanykite, kad telefonas „Corby Pro“ yra verslo telefonas: jame yra „TouchWiz“ sąsaja, grotuvas, palaikantis visus pagrindinius formatus, įskaitant ir „DivX“. Taip pat šiame telefone yra ir FM radijas bei 3,5 mm audio lizdas.

 

 Naujas mobilusis telefonas gali būti naudojamas ir socialiniuose tinkluose, tokiuose kaip „MySpace“ ir „Facebook“. Jis taip pat palaiko populiarias internetinio elektroninio pašto programas bei standartinius elektroninio pašto protokolus. Svarbu pažymėti ir tai, jog „Corby Pro“ gali siųsti žinutes ir atnaujinti keletą svetainių vienu metu.

 

Ši galimybė apima svetaines „Blogger“, „LinkedIn“ ir „Flickr“. 3.5G palaikymas yra svarbus patobulinimas, kadangi mobilusis telefonas „Corby Pro“ gali atsiųsti duomenis 7,2 Mbps greičiu. Vadinasi, naršymas internete suteiks žymiai malonesnę patirtį. Naudojantis WiFi galima pasiekti dar didesnį greitį. Tereikia prisijungti prie savo namų ar biuro bevielio tinklo.

 

Vartotojai gali pasirinkti telefoną net iš keleto spalvų. Naujasis telefonas „Corby Pro“ turi keičiamus baterijos dangtelius, todėl galima nesunkiai atnaujinti nusibodusią spalvą. Apskritai, telefono dizainas yra pakankamai paprastas, jis labai primena „S3650“. Šis telefonas sveria 134 gramus, o jo matmenys – 105x57x16mm.

 

Šiame telefone yra 100MB vidinės atminties, ji gali būti padidinta iki 16GB naudojant microSD kortelę. Baterijos laikymo trukmė nėra nurodoma. Atrodo, kad mobilusis telefonas „Corby Pro“ yra labai pajėgus prietaisas, apimantis geras specifikacijas ir keletą naudingų funkcijų.

 

Kompanija „Samsung“ praneša, kad šis telefonas Europoje pasirodys jau lapkričio mėnesį.

 

www.itzinios.lt