Kaip įtikti įnoringoms merginoms?

Balsas.lt

 „Tu tokia reikli..“ – ne sykį girdėjau dūsaujant savo vaikiną. Taip, reikli, bei eeei! – prabusk, mielasis, aš juk mergina. Mes visos tokios. Visos iki vienos, iki pat pirštų galiukų esam reiklios, trokštančios dėmesio, norinčios mylėti, bet ir būti mylimomis, jaustomis reikalingomis, žinoti, jog mūsų nepamirštate per visus dienos darbus, galvojate apie mus ir.. Begalės kitų dalykų!
Neretai ne tik savo brangiajam turiu išdėstyti merginų įnorių ABC, bet ir jo draugams žerti glėbiais patarimus. O gal tiesiog geriau visam laikui įamžinti raštu taisykles kaip rūpintis ir įtikti merginoms, tačiau jokiu būdu – NEPERSISTENGTI.

 

 

Pirmas žingsnis – išsiaiškinti koks jums patinkančios merginos tipas, o tai padaryti kaip du kart du, nes tipai būna tik dveji: tipas A –  merginai dėmesio reikia minimaliai. Tai suprasite per kelias pažinties dienas, mat jeigu ši nezys ar kitaip nerodys ženklų, jog jai maža dėmesio, tuomet ši priklauso būtent šiam merginų tipui ir jums velniškai pasisekė, didžiai gerbiamas vyriškos lyties patine.

 

Deja, bet tokios merginos sudaro mažumą dailiosios lyties tarpe, ir bijau, kad netgi pradeda nykti. Visoms merginoms mirtinai (it žuviai vandens) reikia dėmesio, ir šios dažniausiai priskiriamos antrajam tipui, jos yra tipas B – merginos be jūsų meilinimosi ir nuolatinio domėjimosi ja negali išgyventi kaip be kosmetikos prieš trankų vakarėlį sostinės klube!

Taigi, nustačius merginos tipą (nesunku atspėti, kuriam priklauso jūsiškė), reikia įsiminti keletą taisyklių kaip pasistengti, bet nepersistengti pildant aikštingų princesių pageidavimus.

Taisyklė nr.1: Domėkis ja

„Joks darbas nesutrukdys man parašyti ir pasidomėti mano veikla“, –  galvoja merginos, trokštančios dėmesio. Radai pertraukėlę? Brūkštelk jai trumpąją žinutę, kurios laukely jokiu būdu neturėtų būti banalus „Kaip sekasi?“. Ne, veikiau pasitelk fantaziją, paminėk, jog vakar ji žavingai atrodė, todėl šiandien negali susikaupti darbe, tačiau jeigu vakar ji avėjo namines šlepetes ir buvo susisukusi į chalatėlį – labiau tiks pasiguodimas, jog mieliau su ja šiltai susirangysi prie radiatoriaus, nei pildysi krūvą blankų kontoroje.

Dėmesio: Žinutės pobūdis ne tiek svarbus, kiek kartų į dieną jų parašysi. Nepersistenk : jei pokalbis vystosi – puiku, gali vystytis iki begalinio skaičiaus SMS, tačiau jei kol kas klostosi vangiai – užteks vos keletos žinučių, kuriomis primeni, kad jos nepamiršti.

Asmeninis patarimas: elektroninis paštas dar gyvas! Visada nudžiungu ten radusi savo mylimojo laišką su puikiu atviruku (neribok fantazijos).


Taisyklė nr.2: Žerk komplimentus

Ne, nereikia padlaižiauti kasdien. Užtenka vos vieno, bet begalo įtaigaus komplimento, ir jūsų dama to nepamirš. Merginos visuomet puošiasi savaitgaliais, kadangi tai puiki proga susitikti ir kartu pailsėti nuo vangios savaitės. Nepraloši, jeigu šeštadienio vakarą pakvietęs merginą pasivaikščioti miesto gatvėmis, pasakysi jai, kad ji nepaprastai ypatingai atrodo, o rudeninis šaltukas nepaprastai žavingai nudažė juos skruostus. Sugalvojęs kažką originalesnio nei „gražiai atrodai“, pasirodysi žaismingas ir sumanus.

Taisyklė nr.4: Leisk jai tavęs pasiilgti

Dažni susitikimai, skambučiai ir žinutės gali tapti tiesiog.. Rutina. Ir nieko iš to gero. Leisk sau pasiilgti jos, jai – tavęs. Trumpas, komentaro nereikalaujantis patarimas, kurio esmė tiesiog nesusitikti kasdien. Desertas juk žymiai skanesnis, kuomet nėra valgomas diena iš dienos. Be abejonės – yra išimčių, bet po ilgesnio laiko tarpo kur kas maloniau kristi mylimam žmogui į glėbį.


Taisyklė nr.5: Nesidrovėk kalbėti apie jausmus

Ach, merginos.. Jos tokios svajoklės ir romantikės. Dažnai jas gąsdina nežinomybė: Kas bus? Ar rimti mūsų santykiai? Ko man tikėtis? Ir pan.. taip, sykį gali išsisukti nuo pokalbio šia tema, tačiau tai neturėtų kartotis nuolatos. Merginos viską kuo puikiausiai supranta. Jas gali išgąsdinti toks jūsų dvejojimas. Mes norime jaustis saugios, mylimos, reikalingos.. Nevenkite mums to pasakyti, viena, maža pasakyta smulkmenėlė, pavyzdžiui „ žinai, vis dažniau pagaunu save mąstant apie mus po kelerių metų..Manau, bus nuostabu“, ir ji bus patenkinta iki soties. Pradžiuginkit merginą, juk tai nieko nekainuoja.

Visi šie patarimai – tik lašas jūroje, kadangi merginų esti įvairių įvairiausių, jas sunku perprasti, tačiau mes visos norime jaustis mylimos, reikalingos, geidžiamos. Kartais net nešvankus, kuklus juokelis gali mus priversti pasijusti pačia seksualiausia mergina (tik nepamirškite, mes ne jūsų bičiuliai, su kuriais leidžiate penktadienius!!!!), paprastų paprasčiausias žodelis „pasiilgau“ gali priversti mus nusišypsoti. Nemanykite, kad viskas veltui. Ne – viskas grįžta bumerangu. To paties sulauksite ir iš mūsų..

Indrė Kuršytė