Kokie moters „trūkumai“ jaudina vyrus?

Alfa.lt

 Turbūt ne viena mergina ar moteris pasvajoja, kad gerai būtų apsilankyti pas plastikos chirurgą, jog galų gale galėtų ištaisyti savo trūkumus, kurie „trukdo“ gyventi ir jaustis laimingai. Tačiau pirmiausiai perskaitykite šį straipsnį. Greičiausiai ne visos moterys žino, kad apie kai kuriuos jų išvaizdos „trūkumus“, kuriuos jos laiko nepakenčiamais, vyrai galvoja priešingai – kad tokios moterys nepaprastai seksualios, rašoma žurnale „AskMan“.

 


Mažos krūtys atrodo subtiliai ir jausmingai

Žurnalo vyrams „AskMan“ internete atliktos apklausos rezultatais paaiškėjo, kad daugiau nei 74 proc. vyrų labiau patinka mažos krūtys nei didelės. Jie galvoja, kad mažos krūtys atrodo subtiliai, estetiškai, žaismingai ir jausmingai. Dauguma vyrų įsitikinę, kad mažos krūtys labiau jaudina, nes jos telpa delne. Taip pat mažakrūtės merginos gali nenešioti liemenėlių – išryškinti krūties kontūrai po marškinėliais itin jaudina vyrus.

 

Didesnių užpakaliukų savininkės mylisi dažniau

Ne paslaptis, kad dauguma merginų varžosi savo besiveržiančių iš kelnių apvalumų. Nors visais laikais apvalus ir didelis užpakalis buvo laikomas moteriškumo simboliu. Tos pačios apklausos duomenimis, net 87 proc. vyrų labiau traukia gražios formos, gana didelių ir apvalių užpakaliukų savininkės.

 

Pavyzdžiui, kaip Jennifer Lopez. Vyrams tai – ženklas, kad tokia moteris – seksuali ir aistringa, „karšta“ sekse. Be to, psichologai ir seksologai tvirtina, kad didesnių užpakalių savininkės dažniau mylisi nei moterys, turinčios užpakaliukus, kurie „telpa delne“.

 

Pranešama, kad apklausoje dalyvavo 20 tūkst. vyrų iš 7 pasaulio šalių.