Mažiausio pasaulyje žmogaus gimtadienio noras – susirasti žmoną

Alfa.lt

 Mažiausias pasaulyje žmogus, Khagendra Thapa Magar, atskleidė savo aštuoniolikto gimtadienio norą – būti oficialiai pripažintu Gineso rekordų knygoje ir susirasti žmoną, rašo Telegraph.co.uk. Mažiausias pasaulyje žmogus džiaugiasi visą savaitę trunkančiomis jo gimtadienio linksmybėmis su draugais ir šeima savo namuose, viename Nepalo kaime, Himalajų prieškalnėje.

 

Jaunuolis, kurio ūgis siekia 60 centimetrų, yra visa galva mažesnis nei kinas He Pingping, kurio ūgis yra 72,5 centimetro. Khagendra Thapa šiuo metu laukia, kad Gineso rekordų knyga oficialiai jį pripažintų esantį mažiausiu pasaulyje žmogumi. 

 

Khagendra prisipažino žurnalistams, kad šiuo metu labiausiai trokšta susirasti žmoną, kuri būtų panašaus sudėjimo kaip ir jis. „Dabar, kai sulaukiau aštuoniolikos metų, tenoriu dviejų dalykų: būti pripažintas Gineso rekordų knygos ir rasti tokią pat mažytę žmoną, koks esu aš, – sakė Khagendra, šokėjas ir didelis karatė gerbėjas. – Kai būsiu pripažintas mažiausiu pasaulyje žmogumi, manau, kad susilauksiu daugybės pasiūlymų vesti.“ Jis taip pat pridūrė, kad didžiausia jo svajonė yra turėti keturis vaikus.

 

Khagendra, kuris sveria vos penkis kilogramus, savo gimtajame Nepale yra įžymybė ir sulaukė net politikų paramos, kad būtų įtrauktas į pasaulio rekordų knygą. Vaikino mama sakė mananti, kad jos sūnaus, kuris gimė sverdamas kiek daugiau nei pusę kilogramo, likimas bus didingas. „Prisipažinsiu, iš pradžių gėdijausi jo ir stengdavausi niekur neiti iš namų, tačiau dabar didžiuojuosi juo ir trokštu, kad mano vaikas būtų pripažintas mažiausiu pasaulyje žmogumi.“

 

Nors priežastis, kodėl Khagendra yra toks mažas, mediciniškai niekada nebuvo patvirtinta, gydytojai mano, kad tai dėl posmegeninės liaukos sutrikimo.