Holivude kuriamas filmas apie lėlę Barbę

Valstietis.lt

 Barbė turi debiutuoti didžiajame ekrane – ji pasirodys filme apie šią jau simboliu tapusią lėlę. Geriausiai perkamu visų laikų žaislu tituluojama puošeiva, kuriai – jau 50 metų, atgis „Universal Pictures” studijoje, kuri jau pasirašė sutartį su jos gamintoja „Mattel”, praneša „Variety”.

 

„Barbė yra garsiausia lėlė per visą istoriją, unikali kultūrinė ikona prekės ženklų pasaulyje, – sakė „Universal Pictures” pirmininkas Marcas Shmugeris (Markas Šmugeris). – Popkultūroje dažnai pasirodo tiek daug Barbės atvaizdų. Esame dėkingi „Mattel”, kad patikėjo mums šią nepaprastą galimybę”.

 

Kol kas nepranešama, kas galėtų vaidinti Barbę ar jos vaikiną Keną, bet prodiuseris Laurence’as Markas (Lorensas Markas) sakė, kad įvairialypė jos karjera, apimanti 120 profesijų pradedant astronaute ir baigiant pretendente į politikes, suteikia galimybę rinktis iš daugybės galimų siužetų.

 

„Barbė galbūt yra populiariausia mergina pasaulyje ir visuomet buvo nepaprastai prestižinė figūra, tad turime padaryti (taip, kad) ji didžiuotųsi”, – pridūrė jis.