Gražus. Protingas. O gaila – vedęs

Balsas.lt

 Ką daryti, jei Jis vis nepasirodo tavo horizonte. Pro šalį plaukia debesys kelnėtų personų, kuriuos persijojusi per savo reikalavimų sietelį, iš jo dugno išgraibai vieną kitą beveik tinkamą. Beveik tobulą. Ir, deja, labai vedusį. Paleidi, kaip kokį mailių į vandenį. Kartą, kitą… Tada prisimeni, kad trečias kartas nemeluoja, ir nusprendi pabandyti. O gal?..

 

Jei dedi daug vilčių į santykius su vedusiu vyru laukdama savo eilės, dar kartą pamąstyk, kas yra kas. Garsus JAV psichologas, daugybės bestselerių autorius Dr. Philas, gali tau pasiūlyti, kaip išsikapanoti iš šio ašaromis užtvindyto ir į nežinią vedančio meilės kelio.

 

Metas judėti pirmyn

Tikiesi likusį gyvenimą nugyventi su mylimu vyru, kuris yra vedęs? Vadinasi, tas vyras pavogė ne tik tavo širdį, bet ir smegenis.
Nesvarbu, kuo teisini savo elgesį. Tiesa yra ta, kad griauni šeimą. Net jeigu jis nesutaria ar negyvena su savo žmona, net jeigu, anot jo, žmonos nemyli, tai yra tik jų reikalas. Tu tik gilini šeimos krizę ir keli grėsmę jų santuokai. Toje šeimoje nesi pageidaujama ir tikrai jai nepriklausai.

 

Manai, kad jis yra tavo sielos bičiulis? Mąstyk dar kartą

Tikras sielos draugas nenustumtų tavęs į antrą planą, neslėptų ir nemeluotų artimiesiems, kokią vietą užimi jo gyvenime. Jis tikrai nepaliktų tavęs vienos sielvartauti, kai pats su šeima jaukiai vakarieniauja prie bendro stalo. Pripažink – jis nėra tavo sielos draugas.
Turėk galvoje, kad žinai tik tai, ką tau papasakoja jis pats.

 

Jau žinai, kad jis melagis – nes meluoja savo žmonai bei vaikams. Kaip gali būti tikra, kad esi vienintelė kita jo moteris? Pagalvok ir apie tai, kad galbūt jis tau taip pat meluoja bei tavimi naudojasi.

 

O kaip jo žmona?

Ar teisinga taip su ja elgtis? Ta moteris greta jo jau daugybę metų, rūpinasi, kai jam sunku, tvarko namus, ruošia jam valgyti, kartu augina vaikus ir drauge ištveria visus kasdienius sunkumus. O pas tave jis ateina vienuoliktą vakaro arba savaitgaliais… Esi tik jo atsipalaidavimo priemonė. Juk iš tiesų brauniesi į veją, kurią prižiūrėjo ir išpuoselėjo kita moteris. Ar tai ne tas pats kaip įsilaužti pas žmones naktį ir juos apvogti?

 

Meilužis palieka šeimą. Ar gyvensite ilgai ir laimingai?

Iš aistros gimę santykiai yra pasmerkti: tik 5 proc. jų sėkmingai veši toliau. Jeigu jis taip elgiasi su savo žmona, kaip bus, kai žmona tapsi tu? Jau dabartiniai jūsų santykiai rodo tavo mylimojo atsakomybės ir moralės lygį. Ar nori atsidurti jo žmonos vietoje – visomis prasmėmis?

 

Tokius santykius nutrauk. Šiandien.

Širdis suduš, bet tikrai bus geriau. Skirk daugiau laiko sau. Apmąstyk, kas esi ir ko nori iš gyvenimo. Svarbiausi santykiai gyvenime – tai santykiai su savimi. Galop tu vėl įsimylėsi. Tą, kuriam būsi pirma ir vienintelė, o ne antra (trečia, penkta, šešta…) ir laikina.