Penkios moteriškos gudrybės, pamaloninančios vyrus

Alfa.lt

 

Turbūt visi žino, kad moterys turi ypatingų kerų, kuriais gali apsukti galvą ne vienam vyrui. Pateiktos kelios moteriškos gudrybės ne tik pamalonins vyrus, bet ir sutvirtins tarpusavio santykius.

 

1. Būkite medžiotojos

Kaip žinia, vyrai pagal savo prigimtį – medžiotojai. Todėl ne vienas jų naudojasi tuo bent jau pažinties pradžioje. Tačiau bėgant laikui, kai vyrukas tampa savas ir artimas, jis pamiršta esąs medžiotojas. Juk vyras turi nuolat užkariauti moterį, todėl neleiskite jam galutinai pamiršti savo priedermės. Kitaip tariant, kartais jūs pabūkite medžiotojos: pakoketuokite su juo, priminkite, kad jis – seksualus ir nepakartojamas lovoje. Tegul prabunda jo medžiotojo instinktas ir noras vėl užkariauti jus.

 

2. Tegul jo žodis būna paskutinis

Tai ypač svarbu, kai judu esate „žmonėse“. Jei moteris, kitiems girdint, sako, kad vyras – niekam tikęs, nes nieko neišmano, taip vyriškį galima įskaudinti iki širdies gelmių. Suprantama, nereikėtų pateikti savęs kaip kvailutės, tačiau parodyti, kad esate protingesnė už jį, didelė klaida. Konfliktas viešoje vietoje – apskritai negeras reiškinys. Juo labiau su savo vyru. Tačiau jei vis dėlto taip atsitiko, jį reikėtų atidėti bent iki tol, kol grįšite namo. O gal tada praeis ir noras konfliktuoti…

 

3. Mažiau kritikuokite

Štai kur būtų viena didžiausių moters gudrybių, kai nekritikuojant vyro, jis pats imtų kitaip elgtis. Išmintinga moteris pradėtų nuo priešingo: užuot kritikavusi, pavyzdžiui, kad jis vėl valgo, sėdėdamas prie kompiuterio, pratylėtų, o kartu gerdami kavą ar valgydami virtuvėje pasidžiaugtų, kad jis – puikios formos, gražiai atrodo. Žodžiu, reikėtų girti vyrą ir tada, kai jis to iš tikrųjų nusipelno, ir tada, kai jis vėl su lėkšte rankose įbes akis į monitorių, o paskui pasiūlys kartu išgerti kavos ar arbatos prie stalelio.

 

4. Kurkite jaukumo ir komforto atmosferą

Visi mes atėjome iš vaikystės, ir stiprūs valingi vyrai – ne išimtis. Tačiau net ir jiems kartais norisi grįžti į vaikystę, ten, kur šilta, jauku ir ramu. Suprantama, ta vieta turėtų būti greta tokios moters, kurios rankomis ne tik išpuoselėta namų aplinka, bet į kuriuos jam norisi grįžti, nes žino, jog tomis pačiomis rankomis jį priglaus, apkabins ir pasakys daug gražių ir malonių žodžių.

 

5. Gyvenkite savo gyvenimą, o ne jo

Domėtis savo partnerio gyvenimu, suprantama, reikia, tačiau nereikėtų įsitverti visomis keturiomis į jo gyvenimą, dažnai pamirštant savo. Ypač tą mėgsta daryti moterys. Jei pastebėjote, kad ilgainiui visi jūsų rūpesčiai susiję tik su tuo vyru, vadinasi, atėjo laikas sustoti ir viską gerai apmąstyti. Tikėtina, kad reikia pradėti daugiau galvoti apie savo gyvenimą. Juk turėjote kokių nors savo pomėgių iki pažinties su juo?

 

Kiekviena moteris be namų ruošos darbų turi turėti ir kitokių malonių užsiėmimų, hobių ar tikslų. Tokiais atvejais gali atsirasti net naujų temų jųdviejų pokalbiams ir maloniam bendravimui.