Įspūdingos dovanos miesto vaikams

 

 

„Mums reikia meilės. Šitos žaidimų aikštelės yra meilės veiksmas“, – tokiais žodžiais per nuotaikingą žaidimų aikštelės Sodų g. skverelyje atidarymą vaikai dėkojo AB „ORLEN Lietuva“ generaliniam direktoriui Krystian Pater ir Mažeikių rajono savivaldybės merui Vilhelmui Džiugeliui. Šeštadienį, rugpjūčio 29 d., Mažeikių bendruomenei buvo padovanotos dvi vaikų žaidimų aikštelės (Sodų g. skverelyje ir Naftininkų g. 56 kieme). Tai bendras AB „ORLEN Lietuva“ ir Mažeikių rajono savivaldybės projektas.

 

Rytoj, rugsėjo 1 d., Kalnėnų vidurinėje mokykloje bus atidaryta krepšinio aikštelė, kuriai įrengti gerus norus, jėgas ir lėšas sutelkė keturi partneriai: Mažeikių rajono savivaldybė, AB „ORLEN Lietuva“, Mažeikių rajono verslininkų asociacija ir UAB „Omnitel“.

 

Mažeikių naftos perdirbimo įmonė lėšas vaikų žaidimų ir krepšinio aikštelėms įrengti skyrė bendrovės pavadinimo keitimo proga – nuo šiol buvusioji „Mažeikių nafta“ vadinsis „ORLEN Lietuva“.

 

 

Meras V. Džiugelis ir AB „ORLEN Lietuva“ generalinis direktorius K. Pater džiaugėsi bendru darbu Mažeikių bendruomenės labui ir vylėsi, kad ateityje tokių projektų bus dar daug.

 

Viešųjų ryšių direktorius Rosvaldo Gorbačiovo teigimu, kitąmet trisdešimties metų jubiliejų švęsiančios Mažeikių naftos perdirbimo gamyklos santykis su miesto bendruomene visada buvo ypatingas.

 

„Labai smagu, kad keičiantis akcininkams, vadovams, požiūris į miestą išliko toks pats – įmonei labai svarbi bendruomenė. Dvigubai smagu, kad savo gerus norus apjungė savivalda, gamykla ir verslininkai. Tos trys aikštelės – puikus bendradarbiavimo pavyzdys. Tai pirmieji žingsniai, bet, manau, tikrai ne paskutiniai. Į atidarymą susirinkęs gausus būrys vaikų rodo, kad tokie projektai labai reikalingi miestui. Tai akivaizdus įrodymas, kad pinigai išleisti labai geram darbui“, – sakė R. Gorbačiovas.

 

www.infomazeikiai.lt