Maiklas Džeksonas gyvas? (Video)

Valstietis.lt

 

Internete patalpinta filmuota medžiaga, tariamai įrodanti, kad pop karalius Maiklas Džeksonas yra gyvas. Naujienų portalas „Sky News” praneša, kad juostoje matoma, kaip iš į morgą atvažiavusio koronerio automobilio išlipa į M.Džeksoną panašus žmogus ir yra įvedamas į pastato vidų. Šis vaizdas paskatino gandus, kad 50-metis dainininkas galėjo suvaidinti savo mirtį.

 

Kalbas apie M.Džeksono mirtį skatina tai, kad jis iki šiol nėra palaidotas. Sklando gandai, kad per atsisveikinimo ceremoniją jo karstas esą buvo tuščias. Pop karalių pagaliau palaidoti žadama rugsėjo 3 dieną.

 

Valstietis.lt primena, kad praėjus dviems mėnesiams po popmuzikos žvaigždės M.Džeksono mirties aiškėja šio tragiško įvykio aplinkybės. Toksikologinės ekspertizės metu nustatyta, kad dainininkas mirė nuo mirtinos stipraus anestetiko propofolio dozės, gautos drauge su kitais vaistais.

 

Taip pat nurodoma, kad pareigūnai dėl nužudymo per neatsargumą rengia kaltinimus jo asmeniniam gydytojui Konradui Miurėjui, praneša naujienų agentūra AP.

„Thriller” atlikėjas mirė birželio 25 dieną sustojus širdžiai, būdamas 50 metų. Po jo mirties valstijos ir federaliniai pareigūnai labiausiai domėjosi M.Jacksono asmeniniu gydytoju Conradu Murray, kuris tą dieną, kai dainininkas mirė, buvo prie jo lovos.

 

M.Jacksonas „gerai žinojo”, kas yra propofolis ir vadindavo jį savo „pienu”, nes iš išvaizdos jis panašus į pieną, sakoma orderyje. C.Murray, kuris dainininką gydė maždaug šešias savaites iki jo mirties, nerimavo, kad M.Jacksonas gali būti priklausomas nuo propofolio. C.Murray bandė atpratinti jį nuo šio vaisto skirdamas jam mažesnes dozes, sakoma dokumente.

 

M.Jacksonas užmigo, kai C.Murray suleido jam propofolio. Gydytojas maždaug 10 minučių pabuvo prie jo lovos, o tada „nuėjo į tualetą nusišlapinti”, nurodoma kratos orderyje. C.Murray M.Jacksono kambaryje nebuvo maždaug 2 minutes, o kai jis grįžo, M.Jacksonas nebekvėpavo, sakoma jame.