Šeimos tragedija Šilutėje

 

Vakar vakare Šilutę sukrėtė žinia apie kruviną dramą vietos verslininko šeimoje. Pirminiais duomenimis, šios šeimos namuose rasti trys negyvi žmonės. Kaip teigė 15min.lt šaltiniai, vakar pavakarę verslininkas nušovė savo žmoną, nepilnametę dukrą ir nusišovė pats. Susisiekus su Šilutės policijos vadovu Stasiu Mickevičiumi, šis patvirtino pirminę informaciją, kad nušauti trys žmonės, tačiau platesnių komentarų nepateikė.

 

15min.lt žiniomis, nušauti žmonės Ramybės g. esančiame name aptikti apie 18.30 val. Negyvus šeimos narius aptiko jų pasigedę artimieji. Šiems atvykus prie šeimos namo, jis buvo užrakintas iš vidaus. Liudininkai tvirtino, kad name visą naktį degė šviesa. Užėję į namą žmonės aptiko vietos verslininko (gim. 1969 m.), jo žmonos (gim. 1969 m.) ir dukters (gim. 1992 m.) kūnus. Visų galvose buvo šautinės žaizdos.

 

Verslininkas vertėsi automobilių prekyba. Jo vardu buvo registruoti du šaunamieji ginklai. Kas iš tiesų įvyko verslininko namuose, vakar aiškinosi ne tik Šilutės policija, bet ir Klaipėdos apskrities pareigūnai.

 

www.infomazeikiai.lt