Vykdoma prevencinė priemonė „Turgus“

 

Tikslu suaktyvinti teritorinių policijos įstaigų veiklą šalies turgavietėse, prekyvietėse bei jų prieigose, taip pat siekiant išaiškinti nusikalstamu būdu įgytų daiktų realizavimo bei neteisėtos vaistų apyvartos atvejus, Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Mažeikių rajono policijos komisariatas š. m. rugpjūčio 1-31 dienomis organizuoja prevencinę priemonę „Turgus“.

 

Jos metu pareigūnai, kartu su turgaviečių administracija, taip pat pasitelkdama ir kitas valstybines institucijas ir visuomenės aktyvą (policijos rėmėjus), organizuos kryptingas prevencines priemones ir reidus turgavietėse, prekyvietėse bei jų prieigose, siekdama išaiškinti minėto pobūdžio nusikalstamas veikas ir kitus teisės pažeidimus.

 

Policijos pareigūnai tikisi sulaukti ir gyventojų paramos, suteikiant informaciją, susijusią su alkoholio ir jo produktų, tabako ir jo gaminių, plataus vartojimo prekių apyvarta, intelektinės nuosavybės apsauga, fizinių bei juridinių asmenų neteisėta ūkine, komercine veikla, neteisėta vaistų apyvarta ir nusikalstamu būdu įgytų daiktų realizavimu ir kitais teisės pažeidimais.

 

Apie neteisėtai vykdomą veiklą gyventojai gali pranešti telefonais: (8 443) 981 50, 980 80, 02, 112 arba pasitikėjimo tel. Nr. (8 443) 980 84. Būsime labai dėkingi. Policija viena, be visuomenės pagalbos, nesugebės kovoti su šiuo blogiu.

 

www.infomazeikiai.lt