Moteriško apatinio trikotažo galia

 

Nepaneigsite fakto, jog vyrus ir vaikinus labiau domina tai, kas yra po liemenėle bei kelnaitėmis, tačiau jiems vis tiek svarbu, kad apatinis trikotažas būtų gundantis. Todėl moterys ir merginos, turinčios antrąsias puses, pirkdamos apatinį trikotažą dažniausiai galvoja apie savo mylimąjį ir ar jam jis patiks.

 

Nenuostabu, jog vyrams labiausiai patinka raudonos ir bordo spalvos apatiniai. Juk šios spalvos simbolizuoja aistrą, meilę ir seksualumą. Vyrus kaip bulius nesąmoningai traukia šios spalvos, nes jie mano, jog moteris raudonais apatiniais yra be galo karšta ir išradinga lovoje.

 

Taip pat vaikinus ir vyrus iš proto varo juodi permatomi apatiniai. Be to, juodus apatinius mėgsta dauguma moterų visame pasaulyje.

Baltais apatiniais vilkinčią merginą vaikinams patinka matyti ryte prabudus. Ši spalva simbolizuoja švarą ir nekaltumą. Tačiau balta spalva turi būti sniego baltumo.

 

Neseksualiausi apatiniai vaikinams yra mėlyni ir rožiniai, todėl tokius dėvėkite tik tuomet, kai jūsų partneris jūsų nemato su jais.

Be abejo, vaikinams labiausiai patinka nėriniuoti ir šilkiniai apatiniai. Medvilniniai jiems atrodo paprasti ir skirti senolėms. Be to, nepamirškite stebinti savo mylimųjų vis nauju apatinių komplektu, kadangi vaikinams naujovės šioje sferoje labai patinka.

 

www.infomazeikiai.lt