A.Valinskas šaiposi iš kolegų užmojų jį nuversti

ATN.LT

 

Tautos prisikėlimo partijos pirmininkas, Parlamento vadovas Arūnas Valinskas teigia nebijantis partijos kolegų grasinimų pašalinti jį iš partijos vadovo pareigų ir sako, kad partijos prezidiumas apskritai neturi tokių įgaliojimų, nes vienintelis partijos valdymo organas yra jos taryba. „Tokius ketinimus vertinu su šypsena ir daugiau niekaip kitaip. Gyvename teisinėje valstybėje, o partijos įstatai sako, kad sprendimus priima taryba. Visa tai, ką jie sako, yra spekuliacijos ir savęs sureikšminimas”, – sakė A. Valinskas.

 

Tautos prisikėlimo partijos prezidiumas renkasi pirmadienio vakarą, tačiau A. Valinskas teigė neketinantis pasirodyti susirinkime. Seimo Pirmininkas atmetė kaltinimus, kad jis blogai atlieka partijos vadovo pareigas.

 

„To klauskite kolegų, kurie vis dar įsivaizduoja, kad yra partijoje. Yra priimtas sprendimas, kuris pateiktas ir Teisingumo ministerijai, kad minėti kolegos yra pašalinti iš partijos. Jeigu jie įsivaizduoja, kad gali ir toliau kažką daryti, tai yra šypseną kelianti laikysena”, – aiškino „prisikėlėlių” lyderis.

 

Tautos prisikėlimo partijos taryba yra priėmusi sprendimą iš partijos pašalinti Laimontą Dinių, Aleksandrą Sacharuką, Ligitą Kernagį ir Valdemarą Stančiką.
Būtent šie politikai ketina inicijuoti A. Valinsko nušalinimą nuo partijos pirmininko pareigų.

 

www.atn.lt