„ORLEN Lietuva“ pradeda krepšinio sirgaliams skirtą žaidimą

 

Nuo šiandien „ORLEN Lietuva“ degalinių klientai kviečiami dalyvauti žaidime, kurio pagrindinis prizas – penkių dienų kelionė dviems kartu su Lietuvos rinktine į šį rudenį Lenkijoje vyksiantį Europos vyrų krepšinio čempionatą. „ORLEN Lietuva“ ragina tautiečius tapti tikraisiais krepšinio sirgaliais, aktyviai palaikyti Lietuvos krepšininkus, o tuo pačiu siūlo puikių prizų bei atributikos.

 

„Žaidimo šūkiu „Pirmyn, ereliai!“ kviečiame visus krepšinio aistruolius dalyvauti ir  drauge su kitais sirgaliais palaikyti mūsų krepšininkus lemiamomis akimirkomis sporto aikštelėje. Krepšinio apsvaiginti tampame šiek tiek „pamišę“, tad ir originali, drąsi akcijos vizualizacija atspindi tą nutrūktgalviškumą, energiją, paskatinimą veržtis į priekį nebijant kliūčių“, – sako „ORLEN Lietuva“ degalines valdančios AB „Ventus-Nafta“ komercijos direktorius Saulius Žilėnas.

 

Lietuvos krepšinio rinktinės sirgalius įkvepiantis žaidimas vyks visose „ORLEN Lietuva“ degalinėse iki rugsėjo 27 d. Kiekvienas, atvykęs į degalinę ir įsipylęs 20 ir daugiau litrų benzino arba dyzelino „VERVA“,  prie mokėjimo kasos gaus specialią žaidimo kortelę, kurią nutrynus paaiškės, ar laimėtas momentinis prizas – tikro krepšinio sirgaliaus marškinėliai, kepuraitė, apyrankė arba krepšinio kamuolys. Šiuos prizus bus galima iš karto atsiimti degalinėje.

 

Nepriklausomai nuo to, laimėjote ar ne momentinį prizą, kortelę bus galima užpildžius įmesti į čia pat degalinėje stovinčią žaidimo dėžę ir tikėtis laimėti vieną iš didžiųjų prizų. Pagrindinis žaidimo prizas – kelionė dviems asmenims į Lenkiją lėktuvu drauge su Lietuvos krepšinio rinktine, 5 nakvynės su maitinimu ir draudimu bei bilietai į šešias pirmojo čempionato etapo rungtynes Vroclave.

 

Be pagrindinio žaidimo prizo, „ORLEN Lietuva“ klientai galės laimėti ir du abonementus ateinančių metų sezonui dviems asmenims į visas Lietuvoje vykstančias LKL/BBL varžybas.

 

Laimėtojai burtų keliu bus traukiami tiesioginiame radijo stoties „Lietus“ eteryje, paskelbti interneto puslapyje www.orlenlietuva.lt, taip pat su laimėtojais bus susisiekta asmeniškai.  

 

www.infomazeikiai.lt