Paaiškėjo "Mažeikių" varžovai LFF Taurės varžybų trečiajame etape

Futbolas.lt

 

Lietuvos futbolo federacijos būstinėje Vilniuje ketvirtadienį ištraukti LFF 2009/2010 metų sezono trečiojo etapo burtai, kurie lėmė dviejų favoritų susitikimą tarpusavyje. Nors trečiajame etape į kovą jau įsijungė I lygos komandos, vieni didžiausių vardų burtų traukime buvo daugkartinis šalies čempionas FBK „Kaunas” ir Klaipėdos „Atlantas”. Burtai lėmė būtent šių dviejų į LFF II lygą šiemet iškritusių komandų tarpusavio dvikovą.

Kovas turnyre pradedančiam Vilniaus „Žalgiriui” teko išvyka į kito I lygos klubo tvirtovę Jonavoje žaisti su „Lietava”, o antrojo šalies diviziono lyderė „Šilutė” svečiuose susitiks su vienu autsaiderių Klaipėdos „Glestum”.

 

„Mažeikių” laukia Vakarų Lietuvos derbis su Plikių „Sakuona”, o „Alyčiui” teko sostinės Sekmadienio futbolo lygos atstovas „LiCS”.

 

Žemesnių lygų dvikovose „Stickers” iš SFL Vilniuje priims vieną II lygos Vakarų zonos lyderių Kuršėnų „Ventą”, o II lygos Pietų zonoje žaidžiantis Kauno „Visas labas” išbandys jėgas su sostinės „Faze”.

 

Trečiojo etapo rungtynes komandos turės sužaisti nuo liepos 27 iki rugpjūčio 9 dienos. Aštuoni porų nugalėtojai dar kartą žais tarpusavyje ketvirtajame etape, o įveikusieji ir šį barjerą penktajame susitiks su keturiais 2009 metų A lygos naujokais.

 

2009/10 m. LFF Taurės varžybų trečiojo etapo poros:

Vilniaus „Stickers” (SFL) – Kuršėnų „Venta” (II lyga)

„Mažeikiai” (I) – Plikių „Sakuona” (II)

Klaipėdos „Glestum” (I) – „Šilutė” (I)

Alytaus „Alytis” (I) – Vilniaus „LiCS” (SFL)

Kauno „Visas labas” (II) – Vilniaus „Fazė” (SFL)

Kretingos „Minija” (II) – Kėdainių „Nevėžis” (I)

Jonavos „Lietava” (I) – Vilniaus MFD „Žalgiris” (I)

FBK „Kaunas” (II) – Klaipėdos „Atlantas” (II)