SEKMADIENIO RECEPTAS
Kinietiškas troškinys
2-3 porcijoms Jums reikės:
100 g jautienos išpjovos,
Pusės raudonosios paprikos,
Pusės žaliosios paprikos,
Pusės geltonosios paprikos,
1 morkos,
2 griežinėlių konservuotų ananasų,
2 skiltelių česnako,
Sojos padažo – pagal skonį,
50 g baltojo vyno,
1 nubraukto arbatinio šaukštelio krakmolo,
3 šaukštų aliejaus,
6 juodųjų alyvuogių.
Jautieną supjaustykite siauromis juostelėmis ir 15 minučių pamarinuokite su vynu, 2 šaukšteliais sojos padažo su krakmolu. Į keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite susmulkintą česnaką ir pakepkite, kol česnakas parus. Po to sudėkite supjaustytas morkas ir papriką. Daržoves pakepkite pora minučių, sudėkite marinuotą mėsą ir kepkite toliau. Baigę kepti, sudėkite supjaustytus ananasus, alyvuoges, paskaninkite sojos padažu ir ananasų sultimis.
Skanaus!