Ispanijoje žuvo „DnB Nord“ prezidento patarėjas Titarenko

Alfa.lt

 

Savaitgalį ilsėdamasis Ispanijos kurorte Maljorkoje žuvo „DnB Nord“ banko prezidento patarėjas ir ekonominių tyrimų vadovas Vadimas Titarenko. Banko darbuotojai teigia, kad konkrečių detalių nežino, tačiau nelaimė įvyko vandenyje. „Tai nutiko tuomet, kai Vadimas nardė ar žvejojo. Detalių nežinome, tačiau aišku, kad žmona Jekaterina („DnB Nord“ valdybos narė ir banko prezidento pavaduotoja – Alfa.lt) ir jų dukra yra sveikos“, – sakė banko atstovas spaudai Andrius Vilkancas.

 

Banko „DnB Nord“ atstovai teigia esantys sukrėsti po iš Ispanijos atskriejusių žinių. Lietuvos konsulas Valensijoje Saulius Labutis, kuris bendravo su V.Titarenkos šeimos nariais ir tarpininkauja tvarkant jo palaikų pargabenimo į Lietuvą reikalus, BNS sakė, kad V.Titarenka praėjusį šeštadienį paskendo Artos miestelyje.

 

Kol kas jis negalėjo pasakyti, kada žuvusiojo palaikai bus pargabenti į Lietuvą. V.Titarenko turėjo socialinių mokslų daktaro laipsnį, buvo baigęs Maskvos M. Lomonosovo universitetą. Prieš pereidamas dirbti į „DnB Nord“ banką jis dirbo tuomečiame Vilniaus banke vyriausiuoju analitiku.