Energetikai prašo tėvų ir mokytojų pagalbos

Vaikų vasaros atostogos  – nerūpestingų žaidimų, linksmybių metas. Energetikai ragina tėvus, mokytojus ir vyresniuosius perspėti mažuosius apie pavojus, tykančius šalia veikiančių elektros įrenginių. AB „VST“ siūlo vaikams išbandyti ir internetinę pamoką – žaidimą. Artėjant vasaros atostogoms, energetikai kreipiasi į tėvelius, auklėtojus ir vyresniuosius šeimos narius su prašymu, dar kartą priminti ir paaiškinti mažiesiems, kaip reikia elgtis su elektra. 

 

AB „VST“ pradinukams sukūrė elektroninę pamoką – žaidimą internete. Svetainėje www.suelektradraugauju.lt mažieji žaisdami patys gali susipažinti su elgesio taisyklėmis šalia elektros įrenginių. Elektroninė pamoka – tai dar viena akcijos „Su elektra draugauju, bet neišdykauju“ dalis. 

„Atostogaujantys vaikai dažnai lieka be suaugusiųjų priežiūros, todėl tam reikia pasirengti. Elektroninė pamoka – žaidimas dar viena galimybė mažamečiams, linksmai žaidžiant, pasimokyti atsargumo ir įgyti svarbiausių žinių apie elektrą“ – sako bendrovės „VST“  generalinis direktorius Aidas Ignatavičius.

AB „VST“ moksleivių vasaros atostogų metu suaugusiųjų prašo būti itin dėmesingais. Pastebėjus nutrūkusius laidus, sugadintus elektros įrenginius, atviras transformatorinių, kabelinių spintų duris ar pašalinius asmenis šalia veikiančių elektros įrenginių, nedelsiant pranešti bendrovės darbuotojams.

Apie projektą „ Su elektra draugauju, bet neišdykauju“

Akcinė bendrovė „VST“ inicijuoja ir įgyvendina įvairius socialinės atsakomybės projektus – skiria paramą vaikų ligoninėms, mokykloms, rūpinasi gyvenančiųjų globos namuose gerove. Šių metų bendrovės parama skirta švietimo, kultūros ir mokslo projektams, pažeidžiamiausiems visuomenės nariams.

 

www.suelektradraugauju.lt