Visuomenės veikėjas A.Ramanauskas-Greitai apie populistines beždžionėles

Racas.lt

Lietuvos juodojo humoro autoritetas ir Vilniaus savivaldybės Tarybos narys Algis Ramanauskas žurnale “Klubas” išsako savo nuomonę apie žurnalistą A.Račą:
Žiūrėkit, čia Račas parašė: “…vienintelė išeitis, kurią šiandien turime – nebeinvestuoti lėšų ten, kur jos neatsiperka. Tai yra, nesistengti žūtbūt skirti 2 proc. BVP gynybai, nebepirkti „Javelin” priešraketinių sistemų,…”. Ne, baisu čia ne tai, ką iš principo vapa karyboje ar tarptautinių įsipareigojimų etikoje, praktikoje ir istorijoje vargu ar ką nors beišmananti populistinė beždžionėlė. Jūs pažiūrėkite – „Javelin priešraketinės sistemos” Lietuvoje! Čia maždaug tas pats, kai Šustauskas aiškina, kad 1969 metais sovietai prieš kinus naudojo lazerį, o šiandieninė Lietuva turi tankų, tik neaišku, kokių ir kiek.


Esu širdingai dėkingas gerbiamam A.Ramanauskui už pastebėtą klaidą.

Nuolankiai visų atsiprašau, kad prieš ketverius metus viename savo komentarų prieštankines “Javelin” sistemas, kurias įsigijo Lietuvos kariuomenė,  pavadinau priešraketinėmis.

Viešai pasižadu ir toliau gilinti savo karybos, tarptautinių įsipareigojimų etikoje, praktikoje ir istorijoje žinias.

Kartu pasižadu tobulinti viešo kalbėjimo įgūdžius, pirmiausia atkreipdamas dėmesį į tokių autoritetų kaip M.Vaišnoras, J.Jankevičius, A.Ramanauskas, V.Tomkus ir kitų Lietuvos autoritetų pamokas.

Bet kur ten beždžionėlei iki peliuko…

 

 

www.racas.lt