2009 m. gegužės 11 d. Pirmadienis

130 metų diena, 19 metų savaitė.

Saulė teka 05:20, leidžiasi 21:12. Dienos ilgumas 15:52. Pilnatis. Oro temperatūra dieną nuo +13 iki +15, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 1-3 m/s.  Oro temperatūra naktį nuo +4 iki +6, giedra, be kritulių. Vėjas vakarų, 0-2 m/s.

Dienos patarimas – Niekas nebūna kvailas visada, retkarčiais – būna kiekvienas. (D. Herbertas)

Dienos prietaras – Nuo stalo nukrito obuolys – pasimatymas su mylimuoju.

Sveikiname – Pilypus, Mamertas, Migles, Skirgaudus.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.47 3,65 3,03 1,59

Lukoil (Montuotojų g. 2)

3,45 3.05

1,63

 

Dienos vaizdelis.

 

Avinas
(03.21 – 04.20)

Šiandien būsite kupinas entuziazmo, o dėl geros nuotaikos ir sąmojo sulauksite komplimentų. Dėl to galite šiek tiek sutrikti, tačiau vėliau dienos eigoje tuo mėgausitės. Tai paglostys jūsų ego, sustiprins pasitikėjimą savimi, tad galite imtis naujų projektų.

Jautis
(04.21 – 05.21)
Diena palanki ir sėkminga, jei norite pradėti naujus darbus. Būkite atidūs meilės santykiuose, finansiniuose reikaluose. Įsiklausykite į tai, kas sakoma, reaguokite, kitaip svarbūs dalykai ims vykti jums už nugaros. Šiuo metu svarbu ne tik jūsų patikimumas, darbštumas, bet ir informuotumas, gebėjimas girdėti, susivokti,

Dvyniai
(05.22 – 06.21)
Diena bus visai sėkminga, jei leisite sau daugiau pailsėti, neapsikrausite darbais, atsakomybe. Šiuo metu greičiau pavargsite, tai metas, kai svarbu ne eikvoti, bet kaupti jėgas. Jus džiugins įdomūs susitikimai su draugais, galimas naujas sėkmingas meilės romanas arba senųjų santykių sužydėjimas,

Vėžys
(06.22 – 07.22)
Diena žada būti kūrybinga, džiugi, sėkminga meilėje. Leiskite sau kurti, bandyti ir sulauksite geranoriško atliepimo. Tai puikus metas pradėti rimtus darbus, vykti į kelionę, pristatyti veiklą visuomenei ar ją plėsti.

Liūtas
(07.23 – 08.23)
Nekreipkite dėmesio į tai, ką kiti galvoja apie jus. Taip, jūsų reputacija svarbi, tačiau jei neleisite sau išsakyti nuomonės, kažką nutylėsite bijodamas, kad tai atrodys nekaip, prašausite pro šalį. Siekis būti kitokiu nei esate tik siurbia iš jūsų energiją.

Mergelė
(08.24 – 09.23)
Šiandien peržiūrėkite savo spintos turinį ir suskaičiuokite, kiek turite rūbų, kurie niekada nenešiojate. Greičiausiai dauguma tokių – pirkti, kai buvote pagauti impulso. O tai reiškia, kad išlaidaujate ne visuomet apgalvojęs, ar jums tikrai to reikia.

Svarstyklės
(09.24 – 10.23)
Trečiadienis palankus ramiam darbui tęsti, tam, ką mes anksčiau pradėjome, harmonizuoti savo būseną, surasti vidinę taiką tarp proto ir širdies, tiesiog suderinti įvairius darbus ir reikalus, pasiruošti kažkam svarbaus, atgauti jėgas.

Skorpionas
(10.24 – 11.22)
Diena bus gana džiugi, produktyvi, sėkminga naujiems darbams ar santykiams pradėti, sutartims pasirašyti, veiklai plėsti. Tai puikus metas darbui nekilnojamojo turto, statybų, paslaugų, grožio puoselėjimo, finansų, prekybos srityse.

Šaulys
(11.23 – 12.21)
Teks nemažai dirbti, tačiau šį metą lydės taip pat ir džiugumas, jūsų žavesys, kūrybingumas. Visgi būkite ypač atidūs kalbėdami, žadėdami, pildydami dokumentus, pasirašydami sutartis, išsinagrinėkite jums aktualius įstatymus. Lengvai kils ginčų ar nesusipratimų dėl frazės, žodžių, pažadų, susitarimų ir panašiai.

Ožiaragis
(12.22 – 01.20)
Viskas bus gerai, jei skirsite daugiau laiko sau, šeimai, poilsiui, kūrybai, vaikams, artimiesiems. Karjeros, darbo reikalai šiuo metu mažiau efektyvūs. Tai metas, kai būtina apsidairyti, susivokti namuose bei padaryti tai, kas jau seniai laukia jūsų dėmesio.

Vandenis
(01.21 – 02.19)
Šiandien galite susidurti su puikiomis galimybėmis, ateinančiomis per artimą aplinką, informaciją, tarpininkavimą, prekybą, žiniasklaidą, giminaičius, dokumentus, mokslus. Vis dėlto svarbu skirti daugiau dėmesio namams, šeimai, artimiesiems, harmoningiems santykiams su jais palaikyti. Tai šiuo metu svarbiau nei karjera, darbas.

Žuvys
(02.20 – 03.20)
Diena tinkama praktiškiems, materialiems darbams, susijusiems su žeme, nekilnojamuoju turtu, statybomis, amatais. Geras metas pagerinti finansinę padėtį, pasiieškoti geresnio uždarbio.

 

 

www.vytautus.com