Mažeikiškių vaikai mokysis šiltesnėse ir šviesesnėse klasėse

 

Lietuvos Respublikos Ūkio ministro įsakymu „Dėl švietimo įstaigų projektų, siūlomų finansuoti iš ES fondų lėšų pagal priemonę „Viešosios paskirties pastatų renovavimas nacionliniu lygiu“, sąrašo patvirtinimo“ patvirtintas Švietimo įstaigų projektų, siūlomų finansuoti iš ES fondų lėšų, sąrašas.
Pagal šį įsakymą Sedos Vytauto Mačernio gimnazijos pastatui rekonstruoti numatoma skirti 1,6 mln. litų, „Vyturio“ pradinės mokyklos pastatui rekonstruoti – 3 mln. litų, Kalnėnų vidurinės mokyklos pastatui rekonstruoti – 3 mln. litų.

 

 

Mažeikių rajono savivaldybės administracijos Statybos ir remonto skyriaus vedėjas Arūnas Knystautas, Kalnėnų vidurinės mokyklos direktorė Regina Arbatauskienė, Sedos Vytauto Mačernio gimnazijos direktorė Genoveita Gricienė ir „Vyturio“ pradinės mokyklos direktorė Asta Žukauskienė su Ūkio ministro įsakymu buvo supažindinti praėjusią savaitę Švietimo ir mokslo ministerijoje vykusiame susitikime su LR Ūkio ministerijos ir Lietuvos verslo paramos agentūros atstovais. Susitikimo dalyviai taip pat buvo informuoti apie viešosios paskirties pastatų renovavimo priemonės įgyvendinimą.

 

www.infomazeikiai.lt informacija