Šiemet NKL mažasis finalas bus įdomesnis nei didysis?(Video)

 

Nacionalinėje krepšinio lygoje (NKL) jau antradienį prasidės kovos dėl apdovanojimų. NKL finale susitiks Prienų „Rūdupio” ir Pakruojo „Merestos” komandos, o mažajame finale dėl 3 vietos varžysis čempionato favoritu laikytas Utenos „Juventus LKSK” klubas, ir jauni bei ambicingi Mažeikių „Mažeikiai”. Abi šios komandos pusfinalyje savo varžovėms nusileido serijoje iki trijų pergalių 3:1.


Utenos „Juventus LKSK” ir „Mažeikių” rungtynės niekada nebūna eilinės NKL čempionato rungtynės. Tai tarsi žaistų du Lietuvos grandai – Kauno „Žalgiris” ir Vilniaus „Lietuvos Rytas”. Šį dviejų NKL komandų rungtynės visada būna tarsi šventė žiūrovams, ir ji atkeliaus jau balandžio 21 d. į Utenos sporto ir pramogų areną!

Šiame NKL sezone šios komandos susitiko du kartus ir abu kartus pergales šventė Uteniškiai, namuose 84:77 ir išvykoje 94:78 įveikę mažeikiškius.

Nepaisant šių rezultatų, daugelis krepšinio mėgėjų mieliau savo simpatijas atiduoda mažajam, o ne pagrindiniam NKL finalui. Jie žino kokią krepšinio šventę sukuria šios komandos  bei kokią atmosferą padaro vieni iš geriausiais NKL vadinami abiejų komandų sirgaliai.

 

 

 
 
www.infomazeikiai.lt ir www.kkmazeikiai.xz.lt informacija.