Office 1 savo darbu džiugina Mažeikiškius

 

Office1 biuro prekių salonas Mažeikiuose, Vasario 16-osios g. 1 (prieš Sodrą) jau dirba trečius metus. UAB Poremo priglaudė Office 1 kolektyvą susikūrusį šiek tiek anksčiau. Jau beveik metai kai mažeikiškiai gali džiaugtis ne tik kokybiškomis prekėmis, bet ir patraukliomis kainomis bei ypatingomis akcijomis. Office1 ypatingą dėmesį skiria ne tik savo klientų aptarnavimui, lanksčiai nuolaidų sistemai, bet ir vaikų kūrybingumui skatinti, švenčių rėmimui.

Štai šiuo metu visi Mažeikių vaikučiai gali dalyvauti gražiausio  piešinio konkurse. Visi dalyvaujantys apdovanojami spalvotais pieštukais, o įdomiausio, gražiausio piešinuko autorius gaus ypatingą dovaną.

Jaunosios mažeikiškės gali dalyvauti Mis Mažeikiai 2009 rinkimuose, kuriuos organizuoja pirmasis Mažeikių miesto informacinis – pramoginis portalas www.infomazeikiai.lt. Šiam renginiui Office1, UAB Poremo taip pat paskyrė prizą. Office1 kolektyvas nepaisant sunkaus visiems laikmečio nusiteikęs optimistiškai. Džiugiai nuteikia patenkinti klientai. Malonu išgirsti nuomones, kad platus prekių asortimentas, kad kainos nėra aukštos, malonu, kad kasdien apsilanko naujų pirkėjų, kad su gera nuotaika grįžta senieji.

– Mes puikiai suprantam kokie sunkūs šie metai visiems verslininkams, biudžetinėms įstaigoms,- sako Office1 kolektyvas.

– Būtent todėl kas mėnesį skelbiamos vis naujos akcijos, būtent todėl prekių kainas galima derinti kiekvieno pirkimo metu, būtent todėl nuolaidos yra ne tik ženklios, bet ir tikros.

-Kaip pavyzdį galima paminėti  ypatingo dėmesio pastaruoju metu susilaukusią  MultiOffice popieriaus akciją. – pridėjo viena iš Office1 salono darbuotojų. –  Jos metu kiekvienas norintis šio popieriaus pakuotę galėjo įsigyti vos už 9.99 Lt, nuolaida šios akcijos metu buvo daugiau kaip 33%. Ir tai ne vienintelis pavyzdys džiuginantis mūsų pirkėjus.

Pasak Office 1 biuro prekių salono „Rašyk” vadovės Loretos Rimkienės, jų tikslas, klientas kuris sugrįžta, todėl jie pasitinkami ir išlydimi su šypsena ir gera nuotaika.

 

 

www.infomazeikiai.lt informacija.