Savivaldybės atstovai susitiko su Seimo nariu

Balandžio 8 d., trečiadienį, Mažeikių rajono savivaldybės meras Vilhelmas Džiugelis, Savivaldybės administracijos Kultūros, Švietimo, Socialinės paramos ir kitų skyrių specialistai dalyvavo susitikime su LR Seimo nariu Stanislovu Giedraičiu.

V. Džiugelis papasakojo Seimo nariui ir į susitikimą atėjusiems gyventojams apie Savivaldybės pasirengimą įsisavinti iš ES Mažeikių rajonui skiriamas lėšas daugiabučiams gyvenamiesiems namams atnaujinti, miestui gražinti ir pan. Savivaldybės atstovai išklausė Seimo nario mintis, išsakė savo nuomones švietimo, kultūros ir kitais svarbiais klausimais.

S. Giedraičiui perduotas Savivaldybės administracijos direktoriaus Broniaus Kryžiaus prašymas tarpininkauti išlaikant finansavimą Sedos Vytauto Mačernio gimnazijos ir Mažeikių „Vyturio“ pradinės mokyklos rekonstrukcijos darbams atlikti. Balandžio 7 d. LR Finansų ministerijos parengtame šių metų valstybės biudžeto ir savivaldybių biudžetų finansinių rodiklių patvirtinimo įstatymo pakeitimo ir papildymo įstatymo projekte numatoma nebeskirti anksčiau žadėtų lėšų šių ugdymo įstaigų pastatų rekonstrukcijai atlikti.

Kultūros skyriaus vedėja Angelė Rupkutė susitikime papasakojo apie kultūros situaciją rajone, išsakė savo ir kolegų mintis. Ateinančią savaitę kultūros darbuotojai Seimo nariui įteiks prašymą, kuriame raštu išdėstys susitikime išsakytus pasiūlymus bei pageidavimus.

 

www.infomazeikiai.lt ir www.mazeikiai.lt informacija.