2009 m. balandžio 10 d.

100 metų diena, 15 metų savaitė.

Saulė teka 06:29, leidžiasi 20:13. Dienos ilgumas 13:44. Mėnulio fazė – pilnatis. Oro temperatūra dieną nuo +10 iki +12, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas šiaurės, 0-2 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +5 iki +7, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas pietryčių, 1-3 m/s.  

Dienos patarimas – Bendravimas – tai ne tik vienintelis žmogaus gyvenimo tikslas, bet ir paties gyvenimo esmė. (Dž. A. Pirsas)

Dienos prietaras – Juoda katė perbėgo kelia iš karės į dešinę – pinigai.

Sveikiname – Margaritas, Apolonijus, Mintautus.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.36 3,50 2.98 1,52
Lukoil (Montuotojų g. 2) 3,24 2.90

1,50

 

Dienos anekdotas.

Avinas

Diena pasižymės romantišku polėkiu, azartinėmis nuotaikomis ir kūrybiniu įkvėpimu. Labiau vertinkite esamus meilės santykius, nesileiskite užvaldomų momentinių pagundų. Išlaidaukite su protu.

Tauras

Diena atneš šiokių tokių ūkinių, buitinių rūpesčių. Gali streikuoti sveikata, gal ne jūsų, o šeimos nario. O galbūt suges reikalinga technika ar jausitės kalti dėl kažkokio nemalonaus įvykio, incidento.

Dvyniai

Aktyvi, kontaktiška diena. Jei dalyvausite pobūvyje, pramoginiame renginyje, nepiktnaudžiaukite svaigalais, nes tai atneštų lemtingų padarinių. Būkite labai atsargūs gatvėje. Nepasitikėkite nepažįstamais žmonėmis.

Vėžys

Galite išleisti daug pinigų, norėdami pasirodyti dosnūs, padaryti įspūdį. Nors būsite užsiėmę įvairaus pobūdžio veikla bei kontaktais, į šeimyninius rūpesčius neturėtumėte numoti ranka. Atsargiai kelyje.

Liūtas

Būsite emocionalūs, priklausomi nuo nuotaikų. Galite nukentėti per pasilinksminimus, dėl augančios kartos išdaigų. Tik dvasinė pusiausvyra, blaivus protas padės išvengti nemalonumų. Saugokite savo turtą, pinigus.

Mergelė

Nesugebėsite objektyviai vertinti savęs ir aplinkos. Gali nutrūkti draugystės ryšys. Tai priklausys nuo to, kiek leisite pasireikšti negatyvioms emocijoms. Galimi nelaimingi atsitikimai, sveikatos sutrikimai.

Svarstyklės

Jūsų interesais rūpinsis draugai, pažįstami, tačiau galite apsigauti manydami, kad jie nesiekia sau jokios naudos. Dėl neatsargaus elgesio galimos fizinės traumos arba materialiniai nuostoliai.

Skorpionas

Jums derėtų būti tolerantiškesniems ir lankstesniems. Kitaip galite labai įskaudinti svarbų žmogų arba išprovokuoti ką nors, kad įžeistų jus. Venkite viską griežtai skirstyti į juoda ir balta.

Šaulys

Diena energetiška, uždeganti nuotykiams, naujiems sumanymams. Norėsis laisvalaikį praleisti kažkaip nekasdieniškai, ne namuose. Galbūt kur nors vyksite, eisite į renginį arba visa tai planuosite.

Ožiaragis

Situacija klostysis nekaip, jeigu ambicijos ar ydingų pagundų galia neleis paklausyti patarimų, nes šiuo metu esate linkę elgtis neapgalvotai, neatsargiai. Nėra santykių be problemų, tačiau viską galima išsiaiškinti taikiai.

Vandenis

Išbandymą patirs jums svarbūs ryšiai. Šiandien itin pavojingi užsiėmimai, susiję su technika, degiomis, sprogstančiomis medžiagomis. Galite susižeisti arba sužaloti kitus žmones. Saugokite ir turtą, pinigus.

Žuvys

Tikriausiai domėsitės techninėmis ir ūkinėmis prekėmis, sveikatos klausimais. Galite imtis nelengvų darbų, susijusių su rizika persitempti, susižeisti. Saugokitės apsinuodijimo, nevartokite svaigalų, neaiškių vaistų.

 

www.vytautus.com