2009 m. balandžio 9 d.

99 metų diena, 15 metų savaitė.

Saulė teka 06:31, leidžiasi 20:11. Dienos ilgumas 13:40. Mėnulio fazė – pilnatis. Oro temperatūra dieną nuo +9 iki +11, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietryčių, 2-4 m/s. Oro temperatūra naktį nuo +4 iki +6, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 0-2 m/s.    

Dienos patarimas -Didžiausias lobis būtų taurių ir gražių minčių rinkinys.(Ž. Deililis)

Dienos prietaras – Jei duona padėta ant salo apačia į viršų – tai duonos namie nebus.

Sveikiname – Aurimus, Dalias, Kleopas.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.36 3,50 2.98 1,52
Lukoil (Montuotojų g. 2) 3,24 2.90

1,50

 

Dienos vaizdelis.

Avinas

Valdys emocijos, romantinės nuotaikos. Tai žinodami, šiandien nedirbkite svarbių darbų, nekurkite planų, nedalykite pažadų. Tiesiog ilsėkite ir džiaukitės gyvenimu.

Tauras

Menininkams gera diena realizuoti savo planus, seniai brandintas idėjas. Kitiems seksis bendrauti, sužavėsite aplinkinius savo energija, sąmojingumu.

Dvyniai

Jokiu būdu neužsidarykite tarp keturių sienų; paskutiniu metu mažai kur buvote, mažai ką matėte. Išsiruoškite į gamtą ar aplankykite draugus.

Vėžys

Daugiausiai džiaugsmo teiks bendravimas su mylimu žmogumi – nesvarbu, ką veiksite: drauge tvarkysite namus, nueisite į kiną ar gersite vyną prie židinio. Palanki diena ateities planams kurti.

Liūtas

Šiandien gali netikėtai užgriūti įkyruoliai giminaičiai ar kaimynai. Jums spręsti, ar leisite sutrukdyti brangų poilsį, ar visgi rasite būdą mandagiai jų atsikratyti.

Mergelė

Šiandien negailėkite komplimentų – suteiksite džiaugsmo net sau patiems. Diena palanki atverti jausmus brangiam žmogui.

Svarstyklės

Iš pat ryto laukia maloni staigmena. Diena bus puiki, jei būsite atlaidesni ir nesugadinsite jos barniais dėl smulkmenų.

Skorpionas

Panašu, kad finansiniai reikalai taisosi. Jau galite atsipalaiduoti ir padovanoti sau nedidelę kelionę ar bent nueiti į teatrą.

Šaulys

Gera diena surengti triukšmingą vakarėlį draugams ar bent pasikviesti svečių vėlyviems pietums. Tiems, kurie neturi nuotaikos linksmintis, patarimas – nepulkite daryti generalinės tvarkos, skirkite laiko sau, pailsėkite.

Ožiaragis

Gali būti, kad šiandien norėsis pasipuikuoti, parodyti savo taurumą, dosnumą. Žiūrėkit, per daug neprisižadėkit – pažadus reikia tesėti, antraip pelnysite pažaduko reputaciją.

Vandenis

Būkite atidūs ir supratingi savo partneriui ar partnerei. Palikite vaikus seneliams ar draugams ir atgaivinkite greičiausiai jau priblėsusią aistrą. O štai neseniai susipažinusiems patartina neskubinti įvykių.

Žuvys

Šiandienos vakarėlyje gali pasitaikyti proga susipažinti su įtakingu žmogumi. Nesnauskite, ne kasdien pavyksta atsidurti reikiamoje vietoje, reikiamu laiku.

 

www.vytautus.com