2009 m. balandžio 8 d.

98 metų diena, 15 metų savaitė.

Saulė teka 06:34, leidžiasi 20:09. Dienos ilgumas 13:35. Mėnulio fazė – priešpilnis.  Oro temperatūra dieną nuo +15 iki +17, giedra, be kritulių. Vėjas pietryčių, 2-4 m/s. Ooro temperatūra naktį nuo +7 iki +9, giedra, be kritulių. Vėjas rytų, 2-4 m/s .

Dienos patarimas -Kitiems mes sudarome taisykles, sau – išimtis.

Dienos prietaras – Negalima skolinti druskos – susipyksit.

Sveikiname – Aurimus, Dalias, Kleopas.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.24 3,38 2.87 1,52
Lukoil (Montuotojų g. 2) 3,20 2.83

1,50

 

Dienos vaizdelis.

Avinas

Jūsų galimybės gali būti šiek tiek suvaržytos. Liūdins nusivylimai ir sąstingis meilės fronte. Įžeista savimeilė tikriausiai neleis jums ieškoti kompromiso ar siekti intymumo, netgi jei labai jo trokšite.

Tauras

Galite suklysti spręsdami apie kitus, bet tiksliai jausite, ką turite daryti. Turbūt sugebėsite deramai reaguoti į iššūkius. Vakare galimi buitiniai rūpesčiai, pasireikš nesuvaldomas emocionalumas, nervingumas.

Dvyniai

Galimi reikalai, susiję su dokumentais, pirkimo-pardavimo, nuomos sutartimis, komerciniais sandoriais, spauda. Naujos pažintys greičiausiai bus be ateities.

Vėžys

Būsite įžvalgūs ir protingi, spręsdami dalykinius, verslo klausimus. Ir vis dėlto galite neišvengti klaidų ne dėl savo kaltės. Siekdami meilės ir malonumų, galite būti per daug reiklūs ir savavališki. Tai būtų didelė klaida.

Liūtas

Vienas jūsų sumanymas gali pasirodyti nieko nevertas, o gal netgi nuostolingas. Būsite labai jautrūs, emocionalūs. Kiekvieną pastabą priimsite kaip asmeninį įžeidimą.

Mergelė

Jūsų egoizmas gali atitolinti artimą žmogų. Galimas keistas pasiūlymas, informacija, bet tikriausiai tai atmesite netgi nesusimąstę, ką prarandate. Šiandien kažkodėl nepasitikėsite kitais žmonėmis, viską vertinsite pernelyg kritiškai.

Svarstyklės

Nelabai sėkmingai tvarkysite organizacinius reikalus. Nepatartina išlaidauti, pirkti neplanuotų daiktų, sudaryti neapgalvotų komercinių sutarčių. Aktualiu klausimu pravartu pasitarti su patyrusiu, vyresniu asmeniu.

Skorpionas

Su didelėmis ambicijomis šiandien toli nenuvažiuosite. Pasistenkite geriau suprasti kitus žmones, pažabokite savąjį ego bei norą elgtis nedisciplinuotai. Šaltumas gimdys šaltumą, tad nesvajokite apie meilę, jei patys nenusiteikę jos skleisti.

Šaulys

Galbūt pasiseks įvykdyti naudingą finansinę operaciją, parašyti rimtą publikaciją. Turėsite nemažų socialinių ambicijų. Tačiau sunku tikėtis, kad pavyks save ar ką nors kitą perauklėti, pakeisti.

Ožiaragis

Giliai viduje jausite nerimą bei nepasitenkinimą. Jausitės šiek tiek netikri dėl to, ką darote ir ko siekiate. Baugins nusimatančios išlaidos. Galite nusipirkti planuotą daiktą, lankytis banke, draudimo agentūroje.

Vandenis

Galimi nesusipratimai profesiniuose ir asmeniniuose santykiuose. Galbūt nelabai pasitikėsite savo jėgomis, patrauklumu. Gali pakibti ant plauko arba nutrūkti svarbus jums ryšys, sutartis.

Žuvys

Pareigingai ir aktyviai atliksite profesines pareigas. Rodysite pastangas užsidirbti, įsitvirtinti. Darbo išties netrūks, tačiau sveikata ne geležinė. Pasirūpinkite ja, nes dabar susirgę ilgai nesveiksite.

 

www.vytautus.com