Paskelbtas 2009 metų A lygos sezono tvarkaraštis

Futbolas.lt

Lietuvos futbolo federacija pirmadienį paskelbė baigiamą rengti 2009 metų A lygos sezono varkaraštį, pagal kurį čempionatas startuoja balandžio 4-ąją, o baigiasi spalio 31-ąją. A lygos dalyvių skaičius paaiškėjo tik praėjusį penktadienį, kai į pirmenybes iš I lygos buvo priimtos Gargždų „Bangos”, Kauno „LKKA ir Teledemos” bei Pakruojo „Kruojos” ekipos. Be jų A lygoje taip pat ruošiasi žaisti čempionas Panevėžio „Ekranas”, bronzos medalininkė Vilniaus „Vėtra” bei Marijampolės „Sūduva”, „Šiauliai” ir Tauragės „Tauras”.


FBK „Kaunas” ir Klaipėdos „Atlantas” iš A lygos pasitraukė, o šių klubų prašymas dalyvauti I lygoje buvo atmestas. Teisės dalyvauti A lygoje išimties tvarka negavo ir finansinių problemų nesusitvarkęs Vilniaus „Žalgiris”.

Pagal numatomą pirmąjį A lygos turą, kuris vyks jau šį šeštadienį, „Vėtra” žais su „LKKA ir „Teledema”, Marijampolėje „Sūduva” priims „Bangą”, o Šiauliuose vietos „Šiauliai” susitiks su „Tauru”. Šių rungtynių pradžia – 16 valandą.

19 valandą Panevėžyje prasidės „Ekrano” ir „Kruojos” susitikimas. Balandžio mėnesį turai taip pat vyks 11, 18 ir 26 dienomis, o 8 ir 22 dieną numatomi LFF taurės pusfinaliai. Kaip skelbia LFF svetainė, kol kas patvirtintas tik I turo rungtynių laikai, kiti šiuo metu dar derinami.

A lygos sezonas baigtųsi 28-ojo turo rungtynėmis spalio 31-ąją, o lapkričio 7-ąją dar vyktų LFF taurės 2009-10 metų sezono dvikovos.

Visą tvarkaraštį galite atsisiųsti čia (LFF.lt nuoroda):
2009 m. futbolo sezono tvarkaraštis

 

 

www.futbolas.lt