2009 m. kovo 14 d.

71 metų diena, 11 metų savaitė.

Saulė teka 06:35, leidžiasi 18:23. Dienos ilgumas 11:7. Mėnulio fazė – pilnatis. Oro temperatūra dieną nuo -1 iki +4, debesuota su pragiedruliais. Vėjas rytų, 1- m/s.  Oro temperatūra naktį nuo -4 iki +1, debesuota su pragiedruliais.  Vėjas rytų, 1-5 m/s.
 
Dienos patarimas – Nekask duobės kitam nes pats įkrisi. (Lietuvių išmintis)

Dienos prietaras – Jei nenori sulaukti svečių – lauk iš namų.

Sveikiname – Karigailę, Matildą. 

 

Kovo 14 d. horoskopus skaitykite paspaudę „Skaityti daugiau”.

Avinas

Šiandien galima pradėti ilgalaikę veiklą arba nusipirkti planuotą daiktą. Reikalų eigai nemažos reikšmės turės jūsų išsilavinimas, socialinė, visuomeninė padėtis. Gali būti, kad užsimegs nauji dalykiniai ryšiai.

Tauras

Konkurentai ir oponentai gali pasinaudoti jūsų nestabilumu, nesantūrumu. Bus lengva susikompromituoti. Vis dėlto galite daug nuveikti padedant energingiems partneriams, pagalbininkams.

Dvyniai

Darbe, versle galimos šiokios tokios problemos. Neskubėkite ko nors apkaltinti dėl nuostolių ar nesklandumų. Situacija susiklostys palankiau, jeigu būsite pakankamai atsargūs, korektiški ir lankstūs.

Vėžys

Šiandien galite daug nuveikti. Netrūks pasitikėjimo savimi ir sveikos savimeilės. Tačiau kai kuriuos žavius sumanymus, planus vakare gali tekti koreguoti. Atsargiau su naujomis pagundomis.

Liūtas

Teks įtemptai darbuotis, tuo pačiu stengiantis neprarasti nepriekaištingo įvaizdžio, išorinio žavesio. Galbūt stengsitės pakeisti kitų mąstyseną ar stilių, labiau nei įprastai gilinsitės į mylimo žmogaus, vaikų jausmus bei poreikius.

Mergelė

Gera fizinė forma, ryžtas, valdingumas gali lemti jums pergalę mūšyje dėl kokio nors tikslo. Tik neskubėkite lįsti į avantiūras. Galite įsigyti kažką iš technikos prekių.

Svarstyklės

Pasižymėsite pareigingumu, sąžiningumu. Prieš imdamiesi naujos veiklos užbaikite tai, ką esate pradėję. Pasitvarkykite buityje. Venkite debatų su įžūliais žmonėmis – jų niekuo neįtikinsite, tik parodysite savo silpnumą.

Skorpionas

Seksis tvarkyti komercinius, ūkinius, buitinius reikalus. Vakare reikėtų labiau kontroliuoti savo žodžius – įsismaginę galite išpasakoti savas ir svetimas paslaptis tiems, kuriems nederėtų jų žinoti.

Šaulys

Pajusite energijos antplūdį ir kartu aibę įvairių idėjų, troškimų. Tarsi įgysite galimybę kitaip pažvelgti į daugelį dalykų. Puikiai seksis visi reikalai, kuriuos galima sutvarkyti kalbantis arba atliekant raštu. Atsargiai kelyje.

Ožiaragis

Sėkmę turėtų atnešti ryžtingas, bet apdairus poelgis. Tereikia daugiau atkaklumo ir pasitikėjimo savimi. Be to, būtina kontroliuoti emocijas ir girdėti, suprasti kitus bei juos gerbti.

Vandenis

Šiandien tikėtinas ypatingas dėmesys religijai, mistinėms teorijoms arba galima filantropiška misija, labdaringas poelgis. Nors ir bus kliūčių, bet jūsų slaptas noras gali išsipildyti. Venkite alkoholio, svaigalų.

Žuvys

Geras metas santykių užmezgimui, įvairioms pažintims, susitikimams. Vieni kitus noriai išklausysite ir girdėsite. Draugiškoje atmosferoje lengviau seksis ir darbus nudirbti.

 

www.vytautus.com