2008 m. lapkričio 30 d.

335 metų diena, 48 metų savaitė.

 

Saulė teka 8:16, leidžiasi 15:59. Dienos ilgumas 07:43.
Mėnulio fazė – jaunatis.
Temperatūra – dieną +3 iki +5, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 3-6 m/s, naktį  +4 iki +6, debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas pietų, 3-6 m/s.

 

2000 m. UNESCO į Pasaulio paveldo sąrašą įtraukė Kuršių neriją.
1939 m. prasidėjo SSRS-Suomijos karas..

 

Patarimas – Nesuk kepurės ant piršto – paskui ją dėvint gali susidrumsti protas arba pablogėti atmintis.

Nepamiršk pasveikinti – Andriejų, Saugardą, Dovainę ir Andrių.

 

Dienos anekdotas.

 

Lapkričio 30 dienos horoskopas 12 Zodiako ženklų:

 

 

Avinas

Panašu, kad į jūsų planus įeina tiek visokių reikalų, kad vėl gali iškilti amžinas klausimas – nuo ko pradėti? Pradėkite nuo to, kas guli arčiausiai.

Tauras

Protingiausia, ką šiandien galite padaryti – tai ramiai priimti tai, kas neišvengiama. Ši diena ne itin tinka audringoms emocijoms, aktyviems veiksmams, karštakošiškiems sprendimams.

Dvyniai

Jei drambliui ima skaudėti dantį, ne tokiems sunkiasvoriams kaimynams verta pasisaugoti. Išlaikykite saugų atstumą ir jūs. Garsiai reikšdamas savo nuomonę, pagalvokite, ar ji nepasieks nepageidaujamų ausų.

Vėžys

Tikruosius jausmus šiandien teks slėpti už kruopščiai nupieštos šypsenos. Viską, ką galvojate apie tą ar kitą žmogų, galėsite pasakyti kiek vėliau. Šiandien jūsų vieta – galinėje eilėje.

Liūtas

Liūtą šiandien draskys dvejopi jausmai. Viena vertus, viliojančios galimybės atsipalaiduoti ir gerai pasilinksminti, kita vertus, neduodantis ramybės pareigos jausmas. Kas nugalės?

Mergelė

Visą dieną blaškysitės iš kampo į kampą, nuolat keisite sprendimus ir apskritai elgsitės itin neprognozuojamai. Žinoma, svarbių ir atsakingų darbų verčiau nė nesiimti.

Svarstyklės

Į konfliktus ar varžybas verčiau nė nesivelkite – nugalėtojas būsite ne jūs. Pagalvokite apie kompromiso galimybę – jums tai bus naudinga.

Skorpionas

Plaukite sau pasroviui ir grožėkitės puikiu peizažu. Bandydamas kažkam prieštarauti ar kažką keisti tik įgysite irzlaus kūdikio reputaciją.

Šaulys

Šiandien teks kažką keisti. Pavyzdžiui, nuomonę ar požiūrį. Apskritai verta paieškoti alternatyvų dalykams, kurie pastaruoju metu jūsų nebetenkina ar erzina. Jau ko ko, o šito juk tikrai pakanka?

Ožiaragis

Gali pasitaikyti gera proga užmegzti naujų įdomių ar naudingų pažinčių. Tiesa, kartu teks prisiimti ir naujų įsipareigojimų. Jei siekiate išspręsti materialines ar finansines problemas, pasistenkite kuo tiksliau formuluoti savo mintis ir siekius.

Vandenis

Išbandykite šiandien ką nors nauja, nesvarbu, kurioje srityje. O gal – visose iš karto? Gal ir išeis kas nors įdomaus.

Žuvys

Šiandien jums gali priminti pažadą, kurį seniai ir neapdairiai esate davęs. Gal vis dėlto verta jį įvykdyti, nors tai jau tikriausiai nebeatrodo gera mintis.