2009 m. kovo 5 d.

63 metų diena, 10 metų savaitė.

Saulė teka 06:59, leidžiasi 18:03. Dienos ilgumas 11:04. Mėnulio fazė – priešpilnis. Oro temperatūra dieną nuo +1 iki +3, mažai debesuota, be kritulių. Vėjas rytų, 1-3 m/s. Oro temperatūra naktį nuo -1 iki +1, mažai debesuota, trumpalaikiai lietūs. Vėjas rytų, 1-3 m/s.   

Dienos patarimas
– Gyvenk su žmonėmis taip, kad tavo draugai netaptų priešais, o priešai taptų draugais. (Heraklitas)

Dienos prietaras – Kava gerkite išėmę šaukštelį iš puodelio, nes kitaip nebus pinigų.

Nepamiršk pasveikinti – Virgilijų, Klemensą, Giedrę, Vydotą.

Dienos vaizdelis.

 

Pardavėjas, adresas 95 98 Dyz. Dujos
PK Orlean (Skuodo g., Žemaitijos g.) 3.34 3,47 3,02 1,67
Lukoil (Montuotojų g. 2) 3,24 1,65

 

Kovo 5 d. horoskopus skaitykite paspaudę „Skaityti daugiau”.

Avinas

Kryptinga ir produktyvi veikla padėtų jums pasijusti kur kas geriau, suteiktų daugiau pasitikėjimo savo jėgomis, kurio pastaruoju metu jau ima trūkti. Nekelkite sau pernelyg sunkių uždavinių – nesėkmė gali galutinai sužlugdyti.

Tauras

Savo šnekomis šiandien apstulbinsite ne vieną. Jūsų naujovių troškimas veikiausiai peržengs visas ribas. Galite užsidirbti truputį išprotėjusio ekscentriko reputaciją.

Dvyniai

Neįveikiama siena, stūksanti prieš jus pastaruoju metu, pagaliau ima skeldėti, sargai praranda buvusį budrumą. Turite gerą progą – nepražiopsokite jos.

Vėžys

Šiandien turite šansą seniai žinomus reiškinius ar dalykus išvysti visai kitoje šviesoje. Tai, kas dar vakar rodėsi paslaptinga ir nesuvokiama, šiandien gali pasirodyti akivaizdu ir išsprendžiama. Veikite nedvejodamas.

Liūtas

Trūks plyš raskite kelias minutes pabūti gamtoje, įkvėpti gryno oro. Kur tik įmanoma, stenkitės eiti pėsčias. O jei bus lemta visą dieną pratūnoti uždaroje patalpoje, bent stabtelėkite pasigrožėti kaktusu, augančiu ant palangės.

Mergelė

Labai palanki diena aktyviai fizinei veiklai. Šiandien kūnas turėtų kaip reikiant pavargti, o galva – pailsėti.

Svarstyklės

Kiek galima dejuoti ir skųstis gyvenimu? Pažiūrėkite į saulę, pasidžiaukite baltu sniegu, smagiu šaltuku – žiūrėk, ir gyvenimas pagerės.

Skorpionas

Nė nemėginkite riboti kieno nors laisvės. Geidžiamo rezultato nepasieksite, tik nuteiksite kitus priešiškai. Jums niekas nieko neskolingas. Beje, jūs taip pat esate laisvas. Tuo ir naudokitės.

Šaulys

Gresia būtinybė rinktis čia ir dabar, apsispręsti galutinai ir negrįžtamai dėl labai svarbaus dalyko. Silpnesnių nervų Skorpioną gali ir depresijos priepuolis ištikti Nepasiduokite, nesitraukite. Įvertinkite įvairovės privalumus, nebijokite protingos rizikos.

Ožiaragis

Darote labai didelę klaidą, jei bent menkiausia dalimi pasitikite ar remiatės emocijomis – tiek savomis, tiek svetimomis. Ašaros ir priesaikos šiandien – netikros. Ne visada tai teisinga, bet šiandien tikėkite tik tuo, ką galite pačiupinėti, suskaičiuoti ar pasverti.

Vandenis

Šiandien galite sužinoti kažką tokio, kas suteiks jums galios valdyti kitą žmogų, o gal tiesiog pasijusite nepatogiai ir nejaukiai. Daug kas priklauso nuo to, kaip jūs pats žiūrite į tokias paslaptis ir kaip, jūsų manymu, dera su jomis elgtis.

Žuvys

Neskubėkite prisiekinėti visais šventaisiais. Labai gali būti, kad gerai išsimiegojęs rytoj jau manysite visiškai priešingai. Atšaukti neapdairiai duotą pažadą bus kur kas sunkiau nei laiku nuo jo susilaikyti.

 

www.vytautus.com