KELIŲ BŪKLĖ IR EISMO SĄLYGOS 2009-02-26

www.lra.lt

Lietus Klaipėdos ir Telšių apskrityse, Šakių ir Pasvalio rajonuose. Dulksna Šiaulių apskrityje, Marijampolės ir Vilkaviškio rajonuose. Šlapdriba Tauragės apskrityje, Alytaus, Jonavos, Kupiškio ir Rokiškio rajonuose. Likusiuose šalies rajonuose sninga ir snyguriuoja. Vilniaus ir Utenos apskrityse, Šilalės, Alytaus, Varėnos, Kaišiadorių, Kupiškio ir Rokiškio rajonuose, pagrindinių kelių danga įvairi, nors šie keliai yra pabarstyti. Kur eismo intensyvumas mažas, padengti šlapio sniego koše. Slidoki. Važiavimo sąlygos sudėtingos.

Rajoniniai keliai daugiausia pasidengę šlapiu ar privažinėtu sniegu ir yra slidūs.
Vairuotojai, būkite atidūs, nes oro sąlygos yra permainingos( sniegas, šlapdriba, dulksna, lietus) būkite atsargūs, neskubėkite.
Šilutės rajone apsemti 4 rajoninių kelių ruožai. Bendras jų ilgis apie 1km, Pagėgių savivaldybėje apsemtas vienas 3,12 km ilgio kelio ruožas. Vandens gylis vietomis siekia iki 40 cm. Eismas šiais kelių ruožais draudžiamas. Dėl tikslesnės informacijos apie apsemtus ir neišvažiuojamus kelių ruožus prašome kreiptis į Šilutės ir Tauragės kelių priežiūros tarnybas.

 

www.lra.lt