2009 m. vasario 24 d.

55 metų diena, 09 metų savaitė.

Saulė teka 07:20, leidžiasi 17:45. Dienos ilgumas 10:25. Mėnulio fazė – delčia. Oro temperatūra dieną nuo 0 iki +2, debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 2-5 m/s. Oro temperatūra naktį nuo 0 iki -2, debesuota, be kritulių. Vėjas vakarų, 3-6 m/s.
 
Dienos patarimas – Dalį laiko iš manęs pavagia, dalį – atima, o dalis nepastebimai dingsta. (Seneka)

Dienos prietaras – Negalima ardyti kregždžių lizdų – strazdanotas būsi.

Nepamiršk pasveikinti – Mato, Motiejaus, Gedmanto.

Dienos vaizdelis.

Vasario 24 d. horoskopus skaitykite paspaudę „Skaityti daugiau”.

Avinas

Stengsitės patraukliai atrodyti, pritraukti priešingos lyties dėmesį. Galbūt keisite įvaizdį. Turėtų sektis kūryboje, žaidimuose. Tikėtina, kad priimsite kažkokius sprendimus, susijusius su vaikais ar meilės reikalais.

Tauras

Šiandien nevenkite kaip reikiant paplušėti. Labai svarbu užbaigti svarbiausius savaitės darbus, pasirūpinti sveikata, įvaizdžiu. Galimos tarnybinio romano apraiškos.

Dvyniai

Pats metas išspręsti senus nesutarimus, tarp jų ir juridinio pobūdžio. Jei pasistengsite, gali atsinaujinti santykiai su svarbiu jums žmogumi. Tik nekelkite pavydo scenų ir ultimatumų. Kalbėkite draugiškai, įtaigiai.

Vėžys

Šiandien jums gali pasitarnauti finansiniai gabumai ar žinios. Pasistenkite grąžinti (ir susirinkti) skolas. Gali pasirodyti, kad jūsų santykiai su meilės ar verslo partneriu nepateisina lūkesčių. Neskubėkite su tokiomis išvadomis.

Liūtas

Reikės pasukti galvą, jei turite neužbaigtų darbų, įsiskolinimų. Galite gauti žinią iš užsienio. Simpatiškas nepažįstamas asmuo gali įžiebti romantišką ugnelę. Pažįstami gerbėjai taip pat nesnaus – sulauksite pasiūlymų.

Mergelė

Šiandien įtemptai darbuositės. Gali pakvipti tarnybiniu romanu, netikėtomis naujo darbo ar karjeros perspektyvomis. Tačiau atsivėrusia galimybe reikia suspėti pasinaudoti.

Svarstyklės

Tikėtini įdomūs susitikimai. Kai kurie santykiai gali konkretizuotis, paaiškės anksčiau nesuvokti bendravimo motyvai. Jei kažką norite tarpusavyje pakeisti, susitarti, tai paskubėkite. Suaktyvės meilės reikalai.

Skorpionas

Diena bus kupina neaiškumų, nerimo, keistų nuojautų. Gyvensite prisiminimais ir svajonėmis. Galite gauti anoniminę žinutę su dviprasmišku pasiūlymu. Saugokitės infekcijų, intrigų, veidmainystės.

Šaulys

Atrodysite patrauklesni ir žavesni nei paprastai. Pasireikš fantazijos polėkis, kūrybingumas. Lengvai pasiduosite romantiškoms pagundoms, nevengsite naujovių. Spontaniškai galite kažkur išvykti su mylimu žmogumi.

Ožiaragis

Galite pasiryžti išlaidauti dalykams, apie kuriuos ilgai svajojote. Turbūt tai padės jums tapti gražesniems ir laimingesniems, padailins jūsų aplinką arba leis įsiteikti tiems asmenims, kuriems esate neabejingi.

Vandenis

Diena pasižymės kontaktų gausa. Turėtų pavykti atstatyti pašlijusius santykius, sutvarkyti daugybę reikalų. Tikriausiai kažkam pajusite romantiškus, sentimentalius jausmus. Parašysite malonų laišką arba paskirsite pasimatymą.

Žuvys

Šiandien geriausiai jausitės tvarkydamiesi namuose, bendraudami su šeima. Būsite linkę išleisti nemažai pinigų, tenkindami savo estetinius poreikius.

 

www.vytautus.com