2009 m. vasario 19 d.

50 metų diena, 08 metų savaitė.

Saulė teka 07:32, leidžiasi 17:35. Dienos ilgumas 10:03. Mėnulio fazė – delčia. Oro temperatūra dieną nuo -1 iki -3, debesuota, sniegas. Vėjas pietryčių, 1-3 m/s. Oro temperatūra nuo -6 iki -8, debesuota, be kritulių. Vėjas pietryčių, 1-3 m/s.

Dienos patarimas – Visų naudingiausia sava patirtis. (V. Skotas)

Dienos prietaras – Nesigirk, kad tau sekasi, nes pradės nesisekti.

Nepamiršk pasveikinti –Šarūno, Konrado, Zuzanos.

Dienos anekdotas.

Vasario 19 d. horoskopus skaitykite paspaudę „Skaityti daugiau”.

Avinas

Visą dieną skubėsite, nors skubėti veikiausiai nėra kur… Vis dėlto bent šį tą naudingo turėtumėte nuveikti, jei tik sugebėsite tinkamai organizuoti darbus. Vakare galite sugadinti nuotaiką namiškiams perdėtu aktyvumu ir priekaištais.

Tauras

Gali būti, kad šiandien savo elgesiu nustebinsite ne tik kitus, bet ir save. Jūsų reakcija į naujoves bus neadekvati, žodžiai, kuriuos norėsite pasakyti, labai skirsis nuo tų, kuriuos ištarsite garsiai. Gal palūkėkite kurį laiką ir nesirodykite žmonėms apskritai?

Dvyniai

Jus jaudinatės ne tiek dėl savo problemų, kiek dėl to, kad aplinkiniams jos ne itin rūpi. Atminkite, kad visi turi savų rūpesčių, bet tai nereiškia, kad su jumis elgiamasi netinkamai. Pats rodykite daugiau noro bendrauti, ir būsite išklausytas.

Vėžys

Galite nesišalinti šiandien niurzglių ar šiaip jus erzinančių žmonių. Jeigu jiems ir pavyktų patraukti jūsų dėmesį, nuotaikos sugadinti nesugebės. O jūs, atvirkščiai, galite užkrėsti juos savo optimizmu.

Liūtas

Artimieji šiandien bus kaip reta paslaugūs, atidūs jūsų žodžiams ir norams. Naudokitės proga, bet mėgaudamasis dėmesiu nepamirškite palepinti ir mylimų žmonių.

Mergelė

Būdamas šventai įsitikinęs savo teisumu, šiandien galite iškrėsti tiesiog rekordinį skaičių kvailysčių. Įsiklausykite, ką jums pataria aplinkiniai, gal jie žino, ką sako… Arba tikrinkite viską ant savo kailio.

Svarstyklės

Diena kupina dramatizmo, stiprių jausmų ir iššūkių, išblaškančių egzistencijos nuobodulį, bet… kenkiančių sveikatai. Laikykitės nuošaliau, jei širdis silpna.

Skorpionas

Šiandien negalėsite įsibėgėti iš visų jėgų, nes nuolat kažkas painiosis po kojomis. Jeigu jums labai svarbūs darbo rezultatai ir kokybė, tuomet geriau atidėkite tai kitai dienai, kuri turėtų būti ramesnė ir jums palankesnė.

Šaulys

Šią dieną verčiau skirkite nereikšmingiems darbeliams, aktualiems tik jums asmeniškai. Jų susikaupė pakankamai daug, tad nebeatidėliokite. Mažiau plepėkite, nes aplinkui labai daug susidomėjusių ausų…

Ožiaragis

Turėsite visą dieną save labai tramdyti, ir gerokai griežčiau, nei kada nors anksčiau. Jums bus sunku susidoroti su noru ką nors apšaukti ar net apstumdyti. Raskite kitų būdų „nuleisti garą”. Galėtų padėti sunkus fizinis darbas, jei tik tokį rastumėte.

Vandenis

Diena turėtų prabėgti meilės ir draugystės atmosferoje. Jums nereikės niekam įrodinėti savo atsidavimo, nes ir taip bus viskas aišku. Gera diena taikytis su senais draugais ar įgyti naujų.

Žuvys

Šiandien jūs būsite šiek tiek išprotėjęs, originalus ir nenuspėjamas, bet tai, deja, nė kiek jums nepadės siekti užsibrėžtų tikslų. Atvirkščiai, laimėti galėtumėte tik aiškiai žinodamas, ko norite, veikdamas racionaliais ir patikrintais metodais.

www.vytautus.com