LG telefonai su lietimui jautriu ekranu jau Lietuvoje

Naujasis LG KP500 visiems suteikia galimybę naudotis telefonu su lietimui jautriu ekranu už prieinamą kainą.

2009 m. sausio 15 d. Vilniuje pasaulinis mobiliųjų komunikacijų technologijų ir dizaino lyderis „LG Electronics” (LG), plėsdamas lietimui jautrių ekranų naudojimą savo gaminiuose, pristatė paprastą naudoti telefoną su lietimui jautriu ekranu LG KP500 už konkurencingą kainą. (LG pateikia lietimui jautrias technologijas už visiems priimtiną kainą, LG KP500 kaina priklauso nuo SIM mokesčio ir sutarties sąlygų, pasiūlytų nepriklausomų platintojų ir
atitinkamose šalyse taikomų tarifų.)

LG KP500 Baltijos rinkoje pasirodys šį mėnesį. „LG KP500 sukurtas, kad patenkintų daugelio naudotojų, norinčių už priimtiną kainą turėti telefoną su lietimui jautriu ekranu, poreikį, – sakė Dr. Skott Ahn, „LG Electronics” mobiliųjų komunikacijų prezidentas ir generalinis direktorius. – Įvairių sluoksnių žmonės galės mėgautis telefonu su lietimui jautriu ekranu, nes mūsų sukurti modeliai antroje metų pusėje taps jiems įperkami.”

LG KP500 „Active Flash” vartotojo sąsaja yra labai paprasta naudoti, o ryškių grafinių piktogramų, išdėstytų plačiame 3 colių ekrane, vibracija jas palietus dar labiau palengvina valdymą. Grafiniai LG KP500 vartotojo sąsajos elementai sukuria gyvą ir įdomų „bendravimą” su telefonu. Tarp grafinių sąsajos elementų – dažniausiai naudojamos funkcijos, pavyzdžiui, analoginis ir pasaulio laikrodis, kalendorius, nuotraukų rėmelis, priminimai, MP3 leistuvas, FM radijas. Palietus ir tempiant piktogramas galima jas išdėstyti norima tvarka, o pakračius telefoną jos grįš į ankstesnes vietas.

Bendrauti su draugais dar nebuvo taip lengva, nes LG KP500 leidžia į sparčiojo skambinimo funkciją įtraukti draugo nuotrauką. Norint paskambinti, užteks išsirinkti draugo portretą ir jį paliesti.

Mėgstamiausių dainų klausymas iki LG KP500 nebuvo toks paprastas. Šis telefonas turi automatinę sinchronizaciją su „Windows Media Player” programa, kad būtų galima greitai įkelti ir paprastai valdyti muzikines bylas, surūšiuoti jas pagal atlikėjus, žanrą, albumus ar susidaryti mėgstamiausių dainų sąrašą. Taip pat galite žaisti judesio jutiklio žaidimus, atpažįstančius žaidėjo rankos judesius. Žaidimai žaidžiami paverčiant, pasukant ir pajudinant telefoną, tai lavina įgūdžius ir intuiciją.

Plono (11,9 mm) ir lengvo (89 g) telefono LG KP500 korpuse įmontuotas rašiklis, leidžiantis naudotis šiuolaikine rašto atpažinimo programa – rašyti priminimus ir tekstines žinutes tiesiog ant ekrano. Taip pat naudotojai galės redaguoti nuotraukas tiesiog jas liesdami rašikliu.

LG KP500 yra prieinamiausias ir patogiausias naudoti telefonas su lietimui jautriu ekranu visoje telefonų rinkoje. LG praplėtė lietimui jautrių ekranų sferą iki „lietimo kartos” ir šiuo metu visame pasaulyje daugelyje telefonų jau yra integruotos lietimui jautraus ekrano funkcijos.