Antroji metų savaitė kupina nelaimingų atsitikimų

2009 m. sausio 5 d. iš Židikų UG gautas pranešimas, kad Židikų km. Ylakių g. 1, gyvenamajame name dega suodžiai. Nuvykus į iškvietimo vietą nustatyta, kad name, prie dūmtraukio užsidegė medinė pertvara, gaisras išplisti nespėjo.
2009 m. sausio 6 d. Balėnų UG išvyko į Telšių raj., Navarėnų seniūniją, Murkiškių kaimą, gesinti gyvenamojo namo.
2009 m. sausio 7 d. sodų bendrijoje „Kurmaičiai” buvo atlikti gelbėjimo darbai, pašalintas ant kelio užvirtęs medis.
2009 m. sausio  7 d. netoli Balėnų kaimo, Mažeikių rajone, buvo atlikti gelbėjimo darbai, pašalintas ant kelio užvirtęs medis.
2009 m. sausio 8 d. kavinėje „Geltona valtis” adresu Naftininkų g. 36, įvyko ruošiamo maisto pridegimas ant viryklės. 2009 m. sausio 9 d.  Mažeikiuose, prie Žemaitijos g. 21 namo, degė šiukšlių konteineris.
2009 m. sausio 10 d. iš BPC gautas pranešimas, kad Kurmaičiuose dega medinis namelis. Atvykus į vietą nustatyta, kad metaliniame garaže dega sukrauti daiktai. Buvo pastatytos ištraukiamos kopėčios prie elektros stulpo ir nukirpti elektros laidai. Panaudojus diskinį plūklą, nupjauta garažo spyna ir gaisras likviduotas.

2009 m. sausio 10 d. gautas pranešimas iš BPC, kad adresu Sodų g. 1, antroje laiptinėje išpiltas gyvsidabris. Atvykus į iškvietimo vietą ir atlikus žvalgybą, gyvsidabrio nerasta.
2009 m. sausio 10 d. iš BPC gautas pranešimas, kad reikalinga pagalba Akmenės rajone likviduojant gaisrą. Išvyko Viekšnių UG. Atvykus į iškvietimo vietą, pagalba jau nebuvo reikalinga.
2009 m. sausio 11 d. Balėnų kaime, bendrabytyje, užsidegė suodžiai. Gaisro pavyko išvengti.